top icon
Επικαιρότητα

Αυτό είναι το νέο Hyundai i20

Διέρρευσαν οι επίσημες φωτογραφίες του νέου Hyundai i20 το οποίο θα παρουσιαστεί στις αρχές του μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Hyundai συνεχίζει την επέλαση της στην κατηγορία Β. Αυτή τη φορά όχι με κάποιο νέο SUV, αλλά με τον «κεντρικό» της εκπρόσωπο στη συγκεκριμένη συνομοταξία οχημάτων. Ο λόγος για το νέο i20, το οποίο είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί με πάσα επισημότητα στις αρχές του επόμενου μήνα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Hyundai i20

Ωστόσο, μέσω ανεπίσημων διαδικτυακών διαρροών, τα νέο σούπερ μίνι μοντέλο της Hyundai είδε χθες το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας πλήρως το νέο σχεδιαστικό του προσωπείο. Οπτικά, το νέο Hyundai i20 χαρακτηρίζεται από τον πιο αιχμηρό σχεδιασμό του, με την χαρακτηριστική LED «λωρίδα» στο πίσω μέρος να αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο της «ουράς», σε συνδυασμό με τα νέα φωτιστικά σώματα.

Hyundai i20

Η τρίτη γενιά του μοντέλου υιοθετεί στο εμπρός μέρος τη γνώριμη γρίλια της κορεάτικης εταιρείας, με τον «γωνιώδη» προφυλακτήρα της συγκεκριμένης έκδοσης και τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα να έρχονται να συμπληρώσουν την όλη εικόνα. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του εσωτερικού, ούτε ασφαλώς κα λεπτομέρειες που αφορούν τις τεχνικές προδιαγραφές του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ