Επικαιρότητα Κόσμος

Βραβείο DesignBest στον Luc Donckerwolke του Hyundai Motor Group

Ο Luc Donckerwolke κατέκτησε το βραβείο DesignBest, που τον καθιστά το νεότερο μέλος του DesignBest Hall of Fame του Autobest.

Στην 19η απονομή των βραβείων Autobest, ο Chief Design Officer της Hyundai Motor Luc Donckerwolke βραβεύθηκε με το βραβείο DesignBest που τον καθιστά το νεότερο μέλος του DesignBest Hall of Fame του Autobest, το οποίο είναι αφιερωμένο στους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές της βιομηχανίας αυτοκινήτου (όπως είναι γνωστό, μέλος της επιτροπής είναι και ο Έλληνας δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου κ. Γιάννης Σταυρόπουλος, του motori.gr).

Ο Luc Donckerwolke είναι ο Chief Design Officer και Executive Vice President του Hyundai Motor Group. Από τη θέση αυτή, επιβλέπει την σχεδιαστική στρατηγική των εταιρειών του Hyundai Motor Group. Τα μέλη της επιτροπής του Autobest, που εκπροσωπούν 31 χώρες σε όλη την Ευρώπη, επιβράβευσαν τα επιτεύγματα του κ. Donckerwolke κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Mainz της Γερμανίας.

Πριν από την ένταξή του στο Hyundai Motor Group το 2015, ο Donckerwolke εργάστηκε για πολλά χρόνια στον όμιλο Volkswagen, όπου συμμετείχε στην ανάπτυξη των μοντέλων Audi A2, Lamborghini Murcielago και Gallardo. Το 2012 έγινε Head of Design της Bentley και ηγήθηκε της ανάπτυξης του concept car EXP 10 Speed 6. Το 2015 εντάχθηκε στη Hyundai, όπου εργάστηκε στη νέα πολυτελή μάρκα της εταιρείας - Genesis. Το 2016 τοποθετήθηκε Ηead of Hyundai Design Center και το 2018 ανέλαβε τη θέση του Chief Design Officer. Δελτίο Τύπου

Με τα νέα κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση:

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου