top icon
Επικαιρότητα

Βράβευση στον θεσμό Αutobest για το Honda e

Το Honda e κατέκτησε τον τίτλο Ecobest στον θεσμό Autobest 2021 Awards, μία υψηλού κύρους διάκριση που τιμά τα πιο oικολογικά προϊόντα και τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες στην Ευρώπη.

Ο νέος τίτλος είναι ο πιο πρόσφατος μιας σειράς Ευρωπαϊκών διακρίσεων για το Honda e, σε επίπεδο σχεδίασης, τεχνολογίας και συστημάτων αυτοκινήτου. Ο τίτλος ECOBEST, που σηματοδοτεί την πρώτη επιτυχία της Honda στο θεσμό AUTOBEST, είναι η πιο πρόσφατη, υψηλού κύρους διάκριση που απονέμεται στο Honda e από κορυφαίους, ευρωπαϊκούς οργανισμούς του χώρου του αυτοκινήτου από το 2019 που λανσαρίστηκε. Μέλος των 31 Ευρωπαίων δημοσιογράφων που απαρτίζουν την επιτροπή AUTOBEST είναι και ο κ. Γιάννης Σταυρόπουλος (motori.gr).

Άλλες αξιοσημείωτες νίκες είναι το Best Car Award από το Autogids (Βέλγιο), ένα βραβείο Connected Car από το Les Numériques (Γαλλία), και μία διάκριση Best Design στο θεσμό Axel Springer Motor Awards (Ισπανία). Το Honda e απέσπασε επίσης δύο ακόμα βραβεία στο θεσμό Car of the Year Awards της Δανίας, ενώ έλαβε διπλή διάκριση στο διαγωνισμό Best of Moto’ στην Πολωνία. Μία ακόμα αναγνώριση ήρθε από το Automobil Awards by Motul (Γαλλία) και από το Βρετανικό TopGear.com. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ