top icon
Κόσμος

Citroen Ami 2024: Πολύχρωμο και πρακτικότερο

Στην επέτειο για τα τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας του, το Citroen Ami παρουσιάζεται ακόμα πιο νεανικό, με περισσότερα χρώματα, αλλά και πιο πρακτικό.

Το Citroen Ami κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2020, συμπληρώνοντας τα τέσσερα χρόνια στην αγορά, με τις πωλήσεις του να έχουν ξεπεράσει τις 50.000 αυτοκίνητα, σε συνολικά 14 αγορές που διατίθεται. Για τον εορτασμό της μικρής αυτής επετείου, η γαλλική εταιρεία ετοίμασε μια νέα ειδική έκδοση, πιο φρέσκα και πάντα νεανική.

citroen ami 2024

Το Citroen Ami είναι διαθέσιμο τώρα σε ένα νέο χρώματα Night Sepia, που δίνει μια πιο ζεστή και ανανεωμένη εικόνα στο μικρό ηλεκτρικό μοντέλο. Έτσι, με τη γκάμα να διατηρεί τα στοιχεία των εκδόσεων Tonic και Pop, δημιουργήθηκε μια νέα, που ονομάζεται Peps, η οποία διακρίνεται για τις χρωματικές πινελιές που της χαρίζουν πιο ελκυστικό στιλ.

citroen ami 2024

Η έκδοση αυτή συμπληρώνει τις μεσαίες My Ami Orange, Grey και Blue. Διακρίνεται για την καφέ απόχρωσή του, με στοιχεία μαύρα και κίτρινα, καθώς και τις μαύρες ζάντες. Την εικόνα συμπληρώνουν τα αυτοκόλλητα στο κάτω μέρος των θυρών που ανοίγουν αντίθετα η μια από την άλλη, όπως σε όλες εκδόσεις του μικρού οχήματος πόλης.

Δείτε επίσης: Οδηγούμε τα Citroen Oli και Citroen My Ami Buggy

Επιπλέον, διαθέτει νέα αξεσουάρ, για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των κατόχων του μικρού γαλλικού μοντέλου στην καθημερινότητα. Όσον αφορά την έκδοση Cargo για μεταφορά φορτίων-πραγμάτων, υπάρχει το My Cargo Kit, το οποίο διατίθεται ως έξτρα και προσφέρει περισσότερη ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου. Έτσι, ο κάτοχος μπορεί να επιλέξει τη μεταφορά ενός ακόμα ατόμου ή τη διαμόρφωση για μεταφορά αντικειμένων η οποία τώρα έχει μεταβλητό όγκο, ανάλογα με τις ανάγκες.

citroen ami 2024

Το My Cargo Kit επιτρέπει την απροβλημάτιστη φόρτωση διαφορετικών πακέτων. Η πρόσβαση είναι εύκολη, χάρη το μεγάλο άνοιγμα της πόρτας που διαθέτει το Citroen Ami. Επιτρέπει τη φόρτωση αντικειμένων με όγκο 200 λίτρων κάτω από το ειδικό δίχτυ αποθήκευσης, ενώ ο συνολικός όγκος όλου του οχήματος ανέρχεται στα 340 λίτρα. Σε κάθε περίπτωση, τα τρία στοιχεία που απαρτίζουν το σετ, μπορούν να διπλωθούν και να τοποθετηθούν πίσω από τα καθίσματα χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο στο εσωτερικό, για να κινηθούν με άνεση δύο άτομα.

citroen ami 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • citroen ami 2024
  • citroen ami 2024
  • citroen ami 2024
  • citroen ami 2024
  • citroen ami 2024
  • citroen ami 2024
  • citroen ami 2024
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ