Επικαιρότητα Κόσμος

Covid-19: «Γράμμα Ελπίδας» από τον Francis Ford Coppola

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αλλά και τα γενέθλια του Francis Ford Coppola, η Ιταλική Πρεσβεία των ΗΠΑ και η Fiat έφτιαξαν ένα πολύ όμορφο video με τη φωνή του διάσημου σκηνοθέτη και το ανέβασαν στα social media. 

Στα 81α γενέθλια του, ο Francis Ford Coppola, έστειλε ένα «Γράμμα Ελπίδας» στην αγαπημένη του Ιταλία για να στηρίξει όσους δοκιμάζονται από την πανδημία εκεί, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το συγκινητικό video που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ιταλική Πρεσβεία των Η.Π.Α. και τη Fiat αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, αλλά και ημέρα γενεθλίων του διάσημου σκηνοθέτη. Ο Francis Ford Coppola γεννήθηκε στο Detroit από Ιταλούς γονείς με καταγωγή από τη Νάπολη, ενώ ο παππούς του, Francesco Pennino, ήταν συνθέτης και θεατρικός παραγωγός.

Συνεχίζουμε ψύχραιμα και αισιόδοξα! #ΜένουμεΣπίτι και διαβάζουμε 4troxoi.gr και το τεύχος Απριλίου 2020Στα περίπτερα αλλά και σε ψηφιακή μορφή._Μ. Σαλ.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου