top icon
Κόσμος

Σούπερ γιαγιά 103 ετών έφαγε πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση

Η αστυνομία επενέβη σε μια καταγγελία για επικίνδυνη οδήγηση τις πρώτες πρωινές ώρες κάπου στη βόρεια Ιταλία και πέραν αυτού επέβαλε πρόστιμο σε 103χρονη Ιταλίδα για οδήγηση ανασφάλιστης Vespa με ληγμένη άδεια οδήγησης.

Οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση γύρω στη 1 τα ξημερώματα, αναφέροντας μια Vespa που κάποιος οδηγούσε επικίνδυνα στο κέντρο του Bondeno, μιας πόλης με περίπου 13.000 κατοίκους κοντά στη Φεράρα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, στη βόρεια περιοχή της Εμίλια Ρομάνια, «εξεπλάγησαν πολύ όταν ανακάλυψαν το έτος γέννησης του οδηγού», σύμφωνα με την έκθεσή τους.

Giuseppina Molinari

Η Giuseppina Molinari, γνωστή ως Giose, γεννήθηκε το 1920. Οδηγούσε προς το Μποντένο για να συναντήσει φίλους και πιθανότατα αποπροσανατολίστηκε στο σκοτάδι και έχασε το δρόμο, ανέφερε η αστυνομία. Η άδεια οδήγησης της Molinari έληξε πριν από δύο χρόνια. Στην Ιταλία, οι οδηγοί άνω των 80 ετών πρέπει να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις κάθε δύο χρόνια για να ανανεώσουν την άδειά τους. Η ιταλική αστυνομία επέβαλε πρόστιμο στη Molinari και ύστερα την πήγε στο σπίτι της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ