top icon
Κόσμος

Η Arval γίνεται στρατηγικός συνεργάτης leasing της BYD στην Ευρώπη

Η μεγάλη εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης Arval συνάπτει στρατηγική συνεργασία με την κινεζική BYD, σε μια κίνηση ενθάρρυνσης περισσότερων εταιρειών και ιδιωτών στην Ευρώπη να στραφούν στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Η συνεργασία μεταξύ Arval και BYD είναι από αυτές που χαρακτηρίζονται ως «συνεργασίες λευκής ετικέτας». Η ορολογία αυτή αποδίδεται σε μια επιχειρηματική πρακτική που περιλαμβάνει δύο εταιρείες, όπου η μία εταιρεία δημιουργεί ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και επιτρέπει στην άλλη εταιρεία να πωλεί το προϊόν ή τις υπηρεσίες με το δικό της εμπορικό σήμα και λογότυπο. Αφού δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα του 2023 και τις προοπτικές του 2024, η ειδική σε θέματα χρηματοδοτικής μίσθωσης και κινητικότητας εταιρεία Arval με έδρα το Παρίσι ανακοίνωσε ότι θα είναι ο συνεργάτης χρηματοδοτικής μίσθωσης «λευκής ετικέτας» της BYD στην Ευρώπη. Η συνεργασία ξεκινά στη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία και ενδεχομένως θα επεκταθεί σε ολόκληρη την γηραιά ήπειρο.

BYD Arval

Αυτό σημαίνει ότι η Arval έχει πλέον τέσσερις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ως «συνεργάτης λευκής ετικέτας» της BYD, καθώς νωρίτερα φέτος ανακοίνωσε μια αντίστοιχη συνεργασία για τη Βραζιλία. Η BYD είναι ένα από τα πολλά εργοστάσια, με τα οποία συνεργάζεται η Arval. Η εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης «τρέχει» συνολικά 69 συνεργασίες, με 14 κατασκευαστές. Ένας δεύτερος πυλώνας στη συνεργασία Arval-BYD είναι ένα μνημόνιο συμφωνίας, που συζητά τον τρόπο με τον οποίο οι δύο εταίροι μπορούν να συνεργαστούν για την επιτάχυνση του εξηλεκτρισμού. Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία της BYD στο Shenzen της Κίνας.

Για την υποστήριξη της ηλεκτροκίνησης των εταιρικών στόλων και της ιδιωτικής αγοράς, η Arval θα προσθέσει επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά αυτοκίνητα (LCV) της BYD στο χαρτοφυλάκιο χρηματοδοτικής μίσθωσης για εταιρικούς και ιδιωτικούς πελάτες. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Arval και η BYD θα συμβουλεύουν επίσης τους εταιρικούς πελάτες σχετικά με νέες ενεργειακές λύσεις που συνδυάζουν οχήματα με μπαταρίες, συστήματα ηλιακής ενέργειας και αποθήκευση ενέργειας.

BYD Arval

Με τη φιλοδοξία της να γίνει διανομέας πράσινης ενέργειας και τις υπηρεσίες φόρτισης που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, η Arval έχει ήδη προχωρήσει πολύ στην κατεύθυνση της προσφοράς στους πελάτες της ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος για τη διαχείριση και τη φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μέχρι το 2025, η Arval στοχεύει να έχει στο στόλο της 350.000 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με μπαταρίες (ΒΕV) και 700.000 επαναφορτιζόμενα συνολικά. Σήμερα, διαθέτει 166.000 αυτοκίνητα BEV.

Η BYD (Build Your Dreams) έφερε για πρώτη φορά τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα στην Ευρώπη το 2022. Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει πέντε μοντέλα σε 19 χώρες της γηραιάς ηπείρου. Το 2023, η BYD ξεπέρασε ένα παγκόσμιο ορόσημο πωλήσεων, πουλώντας περισσότερα από τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα μηδενικών ή πολύ χαμηλών εκπομπών ρύπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ