Επικαιρότητα Κόσμος

Διάκριση για το Nissan Leaf

Το Nissan Leaf χαρακτηρίστηκε ως το πιο αξιόπιστο ηλεκτρικό όχημα σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παροχής εγγυήσεων της Βρετανίας.

Η έρευνα από την Warrantywise εξέτασε τη συχνότητα επισκευών, τις συνήθεις βλάβες, το κόστος επισκευής και την ηλικία του οχήματος, κατά τη στιγμή της επισκευής. Στην αξιολόγηση, όπου περιελήφθησαν και παρόμοια μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το LEAF βρέθηκε στην 7η θέση της συνολικής κατάταξης (η Warrantywise δεν εκδίδει δεδομένα για αυτοκίνητα εκτός εάν έχει δείγμα τουλάχιστον 100 οχημάτων. Αυτά τα δεδομένα αφορούν επισκευές μεταξύ 01/01/2018 και 30/04/2020 και δεν αντιπροσωπεύουν την αξιοπιστία των καινούργιων οχημάτων, καθώς τα αυτοκίνητα που μελετά η Warrantywise είναι άνω των 3 ετών).

Nissan LEAF

Η αναγνώριση για το LEAF από την Warrantywise έρχεται λίγο μετά την πρόσφατη, διπλή επιτυχία επίσημων αναγνωρίσεων του δημοφιλούς EV, ως παράδειγμα μεταχειρισμένου οχήματος. Συγκεκριμένα, το Nissan LEAF (40kWh) που κυκλοφόρησε το 2018, αναγνωρίστηκε ως Μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο What Car, στα Βραβεία Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Χρονιάς 2021. Το μοντέλο της πρώτης γενιάς, που κυκλοφόρησε από το 2011 έως το 2017, κέρδισε επίσης το έπαθλο για την τιμή του (έως και 13.000£) στην ίδια κατηγορία. Παράλληλα, το Which Magazine χαρακτήρισε την πρώτη γενιά του LEAF ως Best Buy για το 2020, στην ετήσια έρευνα αξιοπιστίας. Δελτίο Τύπου

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου