top icon
Κόσμος

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda (video)

Στις 15 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα επίσημα το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda, το οποίο έρχεται να διευρύνει τη γκάμα της τσεχικής εταιρείας.

Ένα ακόμα μοντέλο θα προστεθεί στη γκάμα της Skoda. Πρόκειται για ένα νέο ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του ετήσιου οικονομικού συνεδρίου της εταιρείας.

Εκεί θα αποκαλυφθεί η τελική μορφή του, μαζί με περισσότερα στοιχεία για αυτό. Οι πληροφορίες το θέλουν μεγάλο σε μέγεθος, πιθανώς 7θέσιο και με μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία, που θα ξεπερνάει τα 600 χιλιόμετρα, με μια φόρτιση. Επιπλέον, αναμένεται να φέρει τεχνολογίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει εφαρμογή σε άλλο μοντέλο της τσεχικής φίρμας.

Σε αυτή τη φάση η γκάμα των μοντέλων μηδενικών ρύπων περιλαμβάνει μόνο ένα μοντέλο, το Enyaq, το οποίο όμως διατίθεται σε δύο τύπους αμαξώματος, hatchback και coupe, με SUV χαρακτηριστικά. Βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του Ομίλου VW και μοιράζεται τα συστήματα κίνησης και την τεχνολογία της εταιρείας με άλλα μοντέλα.

Το νέο, επερχόμενο SUV της Skoda, θα μπορούσε να βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, αλλά να διαθέτει εντελώς διαφορετικό εσωτερικό, όσον αφορά το σχεδιασμό, ενώ αναμένεται πάνω σε αυτό να κάνουν πρεμιέρα και νέες τεχνολογίες.

Skoda suv ev teaser

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ