top icon
Κόσμος

Έρχεται το πανίσχυρο VW Golf R 333 (video)

Η VW μας προϊδεάζει για την έλευση μιας «άγριας» έκδοσης του Golf με τα διακριτικά «R 333», η οποία θα αποτελέσει διάδοχο της 20 Years Edition και θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος Μαΐου.

Μια πανίσχυρη έκδοση Golf R 333 ετοιμάζει η VW, η οποία θα αποτελέσει τη συνέχεια του Golf R 20 Years Edition που κυκλοφόρησε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την παρουσίαση της πρώτης έκδοσης του μοντέλου με το σήμα R.

Από το επίσημο κανάλι «Volkswagen R» στο YouTube, η γερμανική εταιρεία έκανε την προαναγγελία του επερχόμενου μοντέλου Golf R 333 Limited Edition, που θα παρουσιαστεί  επίσημα στις 31 Μαΐου. Κίτρινο είναι το χρώμα του φόντου και του αυτοκινήτου που φαίνεται στο βίντεο, με τον αριθμό «333» πιθανότατα να συμβολίζει την απόδοση του κινητήρα.

Έτσι, το νέο Golf R θα αποδίδει 333 ίππους και πιθανότατα 420 Nm ροπής. Όπως αποκαλύπτεται στο μικρής διάρκειας βίντεο, το Golf R 333 θα πατάει σε τροχούς 19 ιντσών, ενώ οι δαγκάνες των φρένων θα είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα.

Η γρήγορη έκδοση του VW Golf θα είναι διαθέσιμη με 5θυρο αμάξωμα, ενώ υπάρχει πιθανότητα να την δούμε και ως πιο πρακτικό station wagon. Ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός 2λιτρος υπετροφοδοτούμενος βενζίνης, που θα επιτρέπει στο Golf R 333 να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα περίπου.

Με το ανανεωμένο Golf να αναμένεται μέσα στο 2024, η επερχόμενη έκδοση R 333 που θα παρουσιαστεί στο τέλος του μήνα, θα βασίζεται -όπως είναι αυτονόητο- στο μοντέλο που βρίσκεται ήδη στην αγορά. Αυτό που μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε σχεδόν σίγουρο, είναι ότι δεν θα είναι τόσο προσιτό, όσον αφορά την τιμή του.

VW Golf R 333

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW Golf R 333
  • VW Golf R 333
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ