top icon
Κόσμος

Έρχεται το Volkswagen ID.7 GTX των 340 ίππων

Στην έκθεση αυτοκινήτου IAA Mobility στα τέλη του καλοκαιριού θα γίνει η επίσημη «πρώτη» του ισχυρού του πανίσχυρου και τετρακίνητου Volkswagen ID.7 GTX.

Μετά την επίσημη πρεμιέρα του Volkswagen ID.7, του μεγάλου ηλεκτρικού μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, έρχεται η σειρά της σπορ και γρήγορης εκδοχής του, με το επίθεμα GTX. Το αρκτικόλεξο GTX αντιπροσωπεύει την ηλεκτρική κινητικότητα, την τετρακίνηση και τον ευφυή σπορ χαρακτήρα.

Το νέο ID.7 GTX έρχεται να προστεθεί στη γκάμα ηλεκτρικών σπορ μοντέλων της Volkswagen, δίπλα στα ID.4 και ID.5 και θα γίνει το τρίτο στη σειρά μοντέλο με τα διακριτικά GTX. Η παγκόσμια πρεμιέρα της λιμουζίνας μεγάλων αποστάσεων είναι προγραμματισμένη για την έκθεση αυτοκινήτου IAA Mobility, 5 με 10 Σεπτεμβρίου.

Το μεγάλο ηλεκτρικό Volkswagen θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες απόδοσης 250 kW (340 ίππων), με τη δύναμη να περνάει και στους τέσσερις τροχούς. Το μαύρο και το κόκκινο αντιπροσωπεύουν το GTX. Στο εσωτερικό το συναντάμε σε λεπτομέρειες όπως η κόκκινη ραφή αντίθεσης GTX στα καθίσματα, το ταμπλό και τις πόρτες εξασφαλίζουν μία αίσθηση υψηλής ποιότητας.

Η εξωτερική σχεδίαση, από την άλλη, χαρακτηρίζεται από μαύρα γυαλιστερά στοιχεία. Μαζί με το στάνταρ μαύρο φινίρισμα της οροφής και τα φιμέ τζάμια, αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ότι το επερχόμενο ID.7 GTX θα διαθέτει επίσης μια δυναμική και ξεχωριστή εμφάνιση.

Volkswagen ID7 GTX

Ένα νέο λογισμικό που εξελίχθηκε από τη Volkswagen έχει ως στόχο να συνδυάσει την ενεργειακή απόδοση, τη δυναμική συμπεριφορά και την ευστάθεια. Η μονάδα ελέγχει όχι μόνο το σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά και όλα τα συστήματα πέδησης, διεύθυνσης και ελέγχου πλαισίου, ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης.

Volkswagen ID7 GTX

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Volkswagen ID7 GTX
  • Volkswagen ID7 GTX
  • Volkswagen ID7 GTX
  • Volkswagen ID7 GTX
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ