top icon
Επικαιρότητα

Έτοιμο το νέο Audi e-tron Sportback

Ένα ακόμα πρωτότυπο είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας με αφορμή την παρουσία του στην Έκθεση της Σαγκάης.

Η Audi διευρύνει την οικογένεια e-tron φέρνοντας στο φως τις πρώτες teaser φωτογραφίες καθώς και μερικά χαρακτηριστικά σκίτσα ενός ακόμα πρωτοτύπου που αποτελεί το αμάλγαμα σχεδιαστικών επιρροών από τα μοντέλα της κουπέ και crossover κατηγορίας. Από τα πρώτα οπτικά ερεθίσματα, σημείο αναφοράς αποτελεί η επικλινής οροφή, οι μικρές πλευρικές γυάλινες επιφάνειες, τα λεπτά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και φυσικά τα τονισμένα φτερά που φιλοξενούν για μια ακόμα φορά μεγάλης διαμέτρου τροχούς. Το λογότυπο της εταιρείας εμπρός και πίσω είναι εξίσου… φωτισμένο, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι λεπτές πίσω κολώνες που ενισχύουν το αθλητικό παρουσιαστικό της κατασκευής.

Φουτουριστικές διαθέσεις διαθέτει και το εσωτερικό, στο οποίο κυρίαρχο στοιχείο είναι το γνωστό i-cockpit των Γερμανών της Audi που πλέον απαντάται σε όλο και περισσότερα μοντέλα του Ομίλου VW. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η διάταξη στην «προχωρημένη» καμπίνα του αυτοκινήτου θα είναι τετραθέσια.

Παρ’ ότι τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο, τα νέο Audi e-tron Sportback θα είναι ηλεκτροκίνητο διατηρώντας στενούς τεχνολογικούς δεσμούς με το πρωτότυπο e-tron Quattro concept που είδαμε το 2015. Θυμίζουμε πως το τελευταίο κινούνταν από τρεις ηλεκτροκινητήρες με συνολική ισχύ 500 ίππων._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ