top icon
Επικαιρότητα

H ανανεωμένη Mercedes E-Class στην Έκθεση της Γενεύης

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει στη Γενεύη την ανανεωμένη E-Class, τρεις νέες προτάσεις που θα φέρουν την υπογραφή της AMG, καθώς και αρκετές υβριδικές εκδόσεις για πολλά υπάρχοντα μοντέλα της γκάμας της.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της Mercedes στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, καθώς σε αυτή το γερμανικό εργοστάσιο αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό την ανανεωμένη Ε-Class.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η νεότερη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου θα διαθέτει μικρές αλλαγές στον τομέα της σχεδίασης, οι οποίες δεν θα διαφοροποιούν σημαντικά το συνολικό της… παράστημα και αποτύπωμα. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις μικρές αλλά πολλές αναβαθμίσεις στους επιμέρους τομείς, οι οποίες παραπέμπουν εν πολλοίς στη μεγαλύτερη S-Class.

Mercedes E-Class

Πιο συγκεκριμένα, η «φρεσκαρισμένη» Mercedes E-Class αναμένεται να εισάγει όχι μόνο μία νεότερη εκδοχή του συστήματος Active Distance Assist Distronic, αλλά και τα Active Stop-and-Go Assist, Active Steering Assist κ.α. Στο εσωτερικό δεσπόζει το γνωστό πολύ-σύστημα ψυχαγωγίας και διασύνδεσης MBUX (Mercedes-Benz User Experience), το οποίο θα συνδυάζεται με δύο οθόνες με διαγώνιο 10,25 ίντσες.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι αλλαγές και αναβαθμίσεις της ανανεωμένης Mercedes E-Class

Mercedes E-Class

Η γερμανική φίρμα θα φέρει στη Γενεύη και την έκδοση της ανανεωμένης E-Class την οποία θα υπογράφει η AMG, ενώ δύο ακόμα SUV μοντέλα με την εν λόγω διακριτικά (άγνωστα ποια μέχρι στιγμής) θα δώσουν επίσης το «παρών» στο περίπτερό της Mercedes.

Εκτός από τα παραπάνω μοντέλα, αλλά και τις ουκ ολίγες εκδόσεις με υβριδική καρδία ήδη υπαρχόντων, η Mercedes θα παρουσιάσει για το κοινό της Ευρώπης το πρωτότυπο Vision AVTR που είδαμε να αποκαλύπτεται στις αρχές του έτους στο Λ. Βέγκας στην έκθεση τεχνολογίας CES 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ