top icon
Κόσμος

H Ford παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «Lifesavers»

Η Ford εγκαινιάζει μια νέα σειρά βίντεο με τίτλο «Lifesavers» θέλοντας να αναδείξει τις ικανότητες των επαγγελματικών οχημάτων της αλλά πρωτίστως το θάρρος, την ανιδιοτέλεια και την ικανότητα των χιλιάδων επαγγελματιών και εθελοντών που συγκροτούν σήμερα ανά την Ευρώπη τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

Στο πρώτο επεισόδιο της πρωτότυπης σειράς «Lifesavers» της Ford η μπλε οβάλ εταιρεία παρουσιάζει την Sarai Granell Vicente, μια διασώστρια από την Βαλένθια της Ισπανίας, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια τέλεσης των καθηκόντων μια σειρά σκληρών προκλήσεων και δυσκολιών.

Αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο, η Sarai Granell Vicente ακολούθησε μία καριέρα στον τομέα των πωλήσεων. Όμως, παρά το γεγονός ότι εργαζόταν σκληρά, δεν ένοιωθε ικανοποιημένη. Έτσι, είχε έρθει η ώρα να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει διασώστρια/πλήρωμα ασθενοφόρου.

Ξεκινώντας μία 12ωρη νυχτερινή βάρδια, παρακολουθούμε την Sarai Granell Vicente να εκτελεί τα καθήκοντά της και μαθαίνουμε τι την οδήγησε να γίνει διασώστρια/πλήρωμα ασθενοφόρου. Από τη μία σπεύδει να βοηθήσει έναν 96χρονο άνδρα με προβλήματα αναπνοής, από την άλλη το καθήκον την καλεί σε ένα  καυγά σε μπαρ της πόλης: μία συνηθισμένη νύχτα για την Sarai γεμάτη αδρεναλίνη και στιγμές περισυλλογής.

Ford «Lifesavers» – Επεισόδιο 1o

«Για μένα, ο μεγαλύτερος φόβος είναι να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις πηγαίνοντας σε ένα περιστατικό. Να μη γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και μετά να αποτυγχάνεις… πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα», δήλωσε η Sarai Granell Vicente.

O Jerome Isaac, producer, Makerhouse/ Ford of Europe, δήλωσε:

«Αυτό που αποτυπώσαμε είναι απλά μία μικρή γεύση από την ένταση, το ωμό πάθος και το θάρρος που προσφέρει η Sarai σε κάθε ασθενή που εισέρχεται στο ασθενοφόρο της κάθε βράδυ. Μετά από δύο νύχτες οι εικονολήπτες ήταν εξουθενωμένοι, ενώ η Sarai από την άλλη συνέχισε να εργάζεται και αφού έκλεισαν οι κάμερες».

Δείτε επίσης το βίντεο με το ασθενοφόρο Ford Transit:

Valencia Ambulancias Edetanas: Η υπηρεσία ιδρύθηκε το 1991 και έχει σήμερα στο δυναμικό της περίπου 200 ασθενοφόρα και 100 οδηγούς. Μερικά από τα μέλη της ιατρικής ομάδας βρίσκονται στην υπηρεσία από τότε που ξεκίνησε. Τα μέλη της προσφέρουν υποστηριζόμενες και μη ιατρικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Ford Lifesavers

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ford Lifesavers
  • Ford Lifesavers
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ