top icon
Επικαιρότητα

H καμπάνια «Mustang Mach-E v. Everything» της Ford (videos)

Με πέντε ταινίες μικρού μήκους, η Ford επιχειρεί να καταρρίψει τα στερεότυπα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αναδεικνύοντας συγχρόνως τις βασικές αρετές της νέας Mustang Mach-E.

Η Ford εγκαινίασε πρόσφατα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μια ενδιαφέρουσα καμπάνια για τη νέα Mustang Mach-E με τίτλο «Mustang Mach-E v. Everything», η οποία αποτελείται από μία σειρά από πέντε ταινίες μικρού μήκους που αναδεικνύουν με ευφυή τρόπο τα δυνατά σημεία του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της μπλε οβάλ εταιρείας.

Το πρώτο βίντεο έχει τίτλο «Mustang Mach-E v. Gravity» και διαπραγματεύεται το θέμα της άμεσης απόκρισης και δύναμης του νέου της EV, που είναι ικανές, τρόπον τινά, να αμφισβητήσουν ακόμα και τους νόμους της βαρύτητας.

Στο δεύτερο βίντεο με τίτλο «Mustang Mach-E v. Rocket Science» η Ford επιχειρεί να οπτικοποιήσει το θέμα της υψηλής αυτονομίας  του μοντέλου της απέναντι σε έναν… πύραυλο που εκτοξεύεται από την επιφάνεια της Γης.

Το τρίτο βίντεο αποκαλείται «Mustang Mach-E v. Pit Crew» και έχει ως θέμα την δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων (over-the-air) της νέας Mustang Mach-E και την «αντιπαράθεσή» τους απέναντι σε παραδοσιακά updates που πραγματοποιεί μια ομάδα «εναέριων» μηχανικών πάνω σε μια κινούμενη πλατφόρμα σ’ ένα αγωνιστικό μοντέλο της εταιρείας.

Στην τέταρτη ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Mustang Mach-E v. Lightning», το ηλεκτρικό SUV της Ford… τα βάζει με ένα πηνίο Τέσλα σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η ικανότητα ταχείας φόρτισης της νέας Mustang Mach-E.

Τέλος, στο πέμπτο βίντεο με τίτλο «Mustang Mach-E v. DNA» η Ford έρχεται να υπερθεματίσει στην ικανότητα του αυτοκινήτου να μαθαίνει από τις συμπεριφορές των οδηγών και να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ