Επικαιρότητα Κόσμος

H McLaren λανσάρει το πακέτο Track Pack για την 720S

Ένα τσουχτερό σε κόστος πακέτο αναβάθμισης με την ονομασία Track Pack προσφέρει η McLaren στους νέους ιδιοκτήτες της 720S.

Πρόκειται ακριβώς αυτό που περιγράφει η ονομασία του: ένα πακέτο αναβάθμισης που στόχο έχει την «ενδυνάμωση» του μοντέλου για χρήση σε πίστα. Τι καλούδια περιλαμβάνει ακριβώς το Track Pack, το οποίο, εκτός από την 570S της σειράς Sports Series, είναι πλέον διαθέσιμο από την McLaren και για την 720S, του κορυφαίου με άλλα λόγια μοντέλου της οικογένειας Super Series;

Τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα περιλαμβάνουν λειτουργικές και οπτικές αναβαθμίσεις επιφέροντας μία εξοικονόμηση βάρους της τάξης των 24 κιλών. Έχοντας ως σημείο αναφοράς την έκδοση Performance της 720S, περιλαμβάνει ελαφρύτερες ζάντες - και μάλιστα χυτές - με δέκα μπράτσα, μία ενεργή πίσω αεροτομή της MSO από carbon καθώς και ένα ακόμα πιο σπορτίφ σύστημα εξαγωγής.

Στην καμπίνα του βρετανικού κουπέ υπάρχουν νέα καθίσματα από carbon διαθέσιμα στους τύπους regular ή touring, paddles πίσω από το επενδεδυμένο με αλκαντάρα τιμόνι από ανθρακονήματα καθώς και μια μπάρα από τιτάνιο που «υποστηρίζει» τις ζώνες 6 σημείων που είναι διαθέσιμες και για τους δύο επιβάτες.

Ένα ακόμα «αξεσουάρ» του πακέτου είναι το σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry (MTT), το οποίο χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων τρεις ενσωματωμένες στο αυτοκίνητο κι ένα ελιγμένο data-logging software που καταγράφει πολλές παραμέτρους οδήγησης (χρόνος ανά sector, γύρος πίστας κοκ) υποδεικνύοντας στον οδηγό τα «χαμένα» apex αλλά και τα λάθος σημεία φρεναρίσματος.

Το Track Pack αυξάνει στη Μ. Βρετανία την τιμή πώλησης της McLaren 720S κατά 28.360 λίρες._Χ.Α.

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου