top icon
Κόσμος

H Peugeot στην έκθεση Vivatech 2024

Eυρωπαϊκή πρεμιέρα για το ηλεκτρικό πρωτότυπο Inception της Peugeot, στην έκθεση της VivaTech. που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 μέχρι τις 25 Μαΐου 2024.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην έκθεση Vivatech 2024, η Peugeot θα επιδείξει το πρωτότυπο Inception, το οποίο ενσαρκώνει το όραμα της βιώσιμης ηλεκτροκίνησης και μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το επαναστατικό τιμόνι Hypersquare. Η τεχνολογική καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της Peugeot. Καινοτομία βασισμένη στην πραγματικότητα, η οποία ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών και ενισχύει την απόλαυση της οδήγησης. Ένα βασικό κίνητρο, που ωθεί στην αγορά ενός μοντέλου Peugeot, είναι η κομψή εξωτερική σχεδίαση. Αυτή η σχεδιαστική φιλοσοφία είναι επίσης παρούσα και στο εσωτερικό, ιδιαίτερα εμφανής στο i-Cockpit, το οποίο φέρει συνεχείς καινοτομίες σε κάθε γενιά, τα τελευταία 10 χρόνια.

Το εντυπωσιακό πανοραμικό i-Cockpit που υπάρχει στα Peugeot E-3008 και Peugeot E-5008 εισήγαγε πρόσφατα νέες προοπτικές, ενώ η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT ενσωματώνεται πλέον στον φωνητικό έλεγχο του Peugeot i-Cockpit σε όλη τη γκάμα. Η Peugeot κάνει το επόμενο τεχνολογικό άλμα προς τα εμπρός, παρουσιάζοντας το όραμά της για την οδήγηση με το Hypersquare.

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο Peugeot Inception, που παρουσιάστηκε στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας το 2023, θα κάνει το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό κοινό στη VivaTech. Με εξωτερική σχεδίαση που αναδεικνύει το αιλουροειδές ύφος του, επαναστατικό εσωτερικό με νέα γενιά i-Cockpit και τα χειριστήρια Hypersquare που επαναπροσδιορίζουν την οδηγική απόλαυση, το Peugeot Inception ενσαρκώνει το αισιόδοξο όραμα της μάρκας για τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα.

Peugeot Inception Concept

Στη VivaTech 2024 η Peugeot θα παρουσιάσει την τελευταία τεχνολογία της, το Hypersquare. Εμπνευσμένη από τον ψηφιακό κόσμο, η καινοτομία αυτή μεταμορφώνει ριζικά την οδηγική εμπειρία και απόλαυση, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό τιμόνι με ψηφιακά ηλεκτρονικά χειριστήρια, αξιοποιώντας την τεχνολογία steer-by-wire, που δημιουργεί νέες κινήσεις των χεριών για μια πιο διαισθητική, απλή και εργονομική οδήγηση.

Η Peugeot θα έχει στο εκθεσιακό της περίπτερο στη Vivatech 2024 τη MOBILISIGHTS. Η θυγατρική της Stellantis, που ειδικεύεται στα DATA (DaaS), παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα τηλεμετρίας από συνδεδεμένα οχήματα Peugeot και άλλες μάρκες του ομίλου. Τα δεδομένα αυτά επιτρέπουν την εξατομίκευση της εμπειρίας του οδηγού μέσω καινοτόμων υπηρεσιών και εφαρμογών μέσα από ένα οικοσύστημα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των οδηγών, πάντα και μόνο με τη συγκατάθεσή τους.

Peugeot inception Concept

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ