Επικαιρότητα Κόσμος

H Porsche Cayman GT4 και με PDK κιβώτιο

Οι απαιτήσεις των αγοραστών, τελικά, αποδεικνύονται ισχυρότερες των… σκληροπυρηνικών προθέσεων των γερμανικής εταιρείας.

Σύντομα, η πιο καθαρόαιμη πολιτική παραλλαγή της Porsche Cayman θα είναι διαθέσιμη σε όσους τυχερούς και με το γνωστό «διπλόδισκο» PDK κιβώτιο της γερμανικής εταιρείας. Αυτό τουλάχιστον… ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που παρεχώρησε πριν λίγες μόλις μέρες το ίδιο το αφεντικό του παραρτήματος Porsche GT, Andreas Preuninger. Έτσι, παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις των ιθυνόντων της Porsche που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της πιο σκληροπυρηνικής εκδοχής της Cayman στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ότι η κορυφαία GT4 θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, τα πλάνα των ιθυνόντων της φαίνεται να αλλάζουν. Ο λόγος δεν είναι άλλος, ασφαλώς, από το γεγονός ότι πολλοί δυνητικοί αγοραστές της θέτουν ως… απαράβατο όρο, προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτησή της, τη δυνατότητα διάθεσης του συγκεκριμένου τύπου μετάδοσης. Νέοι καιροί, λοιπόν…

Η επίσημη επιβεβαίωση της «προσθήκης» αυτής αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε πως ο Andreas Preuninger διαβεβαίωσε πως στα σχέδια της εταιρείας δεν περιλαμβάνεται η διάθεση μιας έκδοσης RS που θα βασίζεται στην Cayman GT4, κάτι που, αν μη τι άλλο, μένει και σε αυτή την περίπτωση να αποδειχτεί στην πράξη._Χ.Α.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '70;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου