top icon
Επικαιρότητα

Χειμερινές δοκιμές για τη νέα Mercedes E63 AMG

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την κορυφαία έκδοση της νέας E-Class να πραγματοποιεί τις τελευταίες(;) δοκιμές εξέλιξης στον παγωμένο ευρωπαϊκό βορρά.

Μετά την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, πολύς… ντόρος έχει ήδη αρχίσει να γίνεται για την κορυφαία έκδοσή του, η οποία παραμένει επισήμως στο… σκοτάδι. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στη Σκανδιναβία τη νέα Mercedes Ε63 AMG να πραγματοποιεί τις… απαραίτητες δοκιμές πριν παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος της χρονιάς που διανύουμε και συγκεκριμένα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Mercedes αναμένεται να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της και για την περίπτωση της κορυφαίας W213 στον γνωστό 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα που είδαμε στην αντίστοιχη C-Class και φυσικά στην εντυπωσιακή GT. Για την περίσταση, στην Ε63 AMG, η ισχύς του κινητήρα θα κυμαίνεται κοντά στους 550 ίππους και σε εκείνη της Ε63 S AMG, στους 580 ίππους.

Δεν αποκλείεται η κορυφαία παραλλαγή του μοντέλου να υιοθετεί, σε αντίθεση με την μικρότερη αδελφή της, το γνωστό σύστημα τετρακίνησης 4Matic της εταιρείας, κάτι όμως που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μετά το ντεμπούτο της 4θυρης Ε63 AMG, η γερμανική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει την αντίστοιχη έκδοση της στέισον βάγκον εκδοχής του μοντέλου, που με τη σειρά της αυτή την εποχή βρίσκεται εν εξελίξει._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ