top icon
Κόσμος

Νέα έκδοση Drive-N Limited Edition για το Hyundai i30 N

Μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής για τα Hyundai i30 N και i30 N Fastback.

Η έκδοση με την χαρακτηριστική ονομασία Drive-N  Limited Edition των Hyundai i30 N και i30 N Fastback θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 800 αντίτυπα παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 620 θα είναι διαθέσιμα για το σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η αποκλειστική αυτη έκδοση είναι διαθέσιμη σε δύο τύπους αμαξώματος (hatchback ή fastback) και δύο εξωτερικούς χρωματισμούς, τους Phantom Black Pearl και του νέου Serenity White Pearl. Το i30 N Drive-N Limited Edition προσφέρεται επίσης είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε με το 8τάχυτο διπλού συμπλέκτη N DCT που έχει εξελιχθεί από την ίδια την Hyundai.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Το i30 N Drive-N Limited Edition διατίθεται στάνταρ με το Performance Package. Κάτι που σημαίνει ότι ο 2λίτρος κινητήρας της Hyundai αποδίδει μέγιστη ισχύ 280 ίππων. Όπως και με το νέο i30 N, η έκδοση N DCT του i30 N Drive-N Limited Edition προσφέρει στον οδηγό τρεις λειτουργίες απόδοσης, τις N Power Shift, N Grin Shift και N Track Sense Shift. Θυμίζουμε ότι με τη χρήση του κουμπιού N Grin Shift (NGS), το κορεάτικο σπορ μοντέλο λαμβάνει μια έξτρα «ώθηση» επιπλέον 10 ίππων για 20 δευτερόλεπτα.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Σε σχέση με τις απλές εκδόσεων των i30 N και i30 N Fastback η Drive-N  Limited Edition διαθέτει σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών σε σκούρο μπρονζέ ματ φινίρισμα. Μαύρα σήματα Hyundai. ειδικά αυτοκόλλητα στο πλάι, μπροστά και πίσω. καθώς και δύο ειδικά logos “Drive-N” σε σκούρο μπρονζέ ματ χρωμτισμό στα πλαϊνά φτερά. Τα σήματα στο i30 N Drive‑N Limited Edition εμφανίζουν επίσης τις συντεταγμένες GPS της έδρας των μοντέλων N στο Nürburgring στη Γερμανία.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Το εσωτερικό κάθε αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο με ένα μοναδικό αριθμημένο σήμα. Αντί για δέρμα, το Alcantara με κόκκινες ραφές καλύπτει το τιμόνι, τον επιλογέα του κιβωτίου, το υποβραχιόνιο και το χειρόφρενο. Όλες οι πινελιές που διακοσμούν το εσωτερικό είναι σε κόκκινο χρώμα. Αυτό ισχύει για τις ζώνες ασφαλείας μπροστά και πίσω, τα κουμπιά N στο τιμόνι, τα ένθετα και τις ραφές των N Light Seats με το νέο του σχέδιο. Το νέο i30 N Drive-N Limited Edition διαθέτει επίσης και τα δικά του, αποκλειστικής σχεδίασης πατάκια.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Εκτός από τα παραπάνω, το i30 N Drive-N Limited Edition θα είναι επίσης πλήρως εξοπλισμένο διαθέτοντας στο πίσω μέρος μια μπάρα ενίσχυσης της ακαμψίας του αμαξώματος, μια γυάλινη οροφή και μια εκτενή λίστα χαρακτηριστικών ενεργητικής ασφάλειας. Εκτός από τα γνώριμα στοιχεία ασφάλειας του πακέτου Hyundai Smart Sense που διατίθενται στάνταρ στο i30 N, το i30 N Drive-N Limited Edition με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει επίσης τα  συστήματα Blind-Spot Collision Warning και Rear Cross-Traffic Collision Warning, ενώ η έκδοση με το N DCT κιβώτιο τα Blind Spot Collision Avoidance Assist και Rear Cross-Traffic Collision Avoidance Assist. Για πρόσθετη άνεση και ευκολία, οι οδηγοί μπορούν επίσης να απολαύσουν τα οφέλη που απορρέουν από την παρουσία θερμαινόμενου τιμονιού, μιας μεγάλη οθόνη αφής 10,25 ιντσών καθώς και συστήματος ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition
  • Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition
  • Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition
  • Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition
  • Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition
  • Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ