Επικαιρότητα Κόσμος

Η εντυπωσιακή διαφήμιση της Porsche για το φετινό Super Bowl (+video)

Η Porsche μας ξεναγεί στο back stage των γυρισμάτων της εντυπωσιακής διαφήμισης που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση του Super Bowl, του μεγάλου τελικού του αμερικανικού football.

Μια ομάδα 150 ατόμων εργάστηκε για την ολοκλήρωση της νέας διαφήμισης της Porsche, η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl, του γνωστού τελικού του αμερικανικού football που διεξήχθη χθες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στο «σπίτι» της Porsche στο Zuffenhausen της Γερμανίας στα τέλη Νοεμβρίου του 2019, βασικός πρωταγωνιστής του διαφημιστικού σποτ ήταν η ολοκαίνουργια και πλήρως ηλεκτρική Porsche Taycan, η οποία είχε στο πλευρό της (ή πιο σωστά στην… ουρά της!) εννέα από τα πλέον θρυλικά σπορ αυτοκίνητα δρόμου και πίστας στην ιστορία του Γερμανού κατασκευαστή.

«Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο να προετοιμάζουμε τα vintage οχήματά μας για όλες τις δραστηριότητες, αλλά η οδήγηση μιας  Porsche 917 στο κέντρο της Στουτγάρδης, τη νύχτα, ήταν πρωτόγνωρο για εμάς», εξηγεί ο Alexander Klein, επικεφαλής του τμήματος που διαχειρίζεται τα αυτοκίνητα του μουσείου της Porsche.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό διαφημιστικό σποτ της Porsche:

 

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου