Η εταιρεία του Lapo Elkann ξεπέρασε τον εαυτό της. Για μια ακόμα φορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Garage Italia Customs, η εταιρεία που ίδρυσε πριν λίγα μόλις χρόνια ο Lapo Elkann, δημιουργεί τις δικές της στιλιστικές προτάσεις χρησιμοποιώντας ως βάση τις ηλεκτρικές δημιουργίες της BMW. Θυμίζουμε πως μόλις πέρσι η εταιρεία του εγγονού του Gianni Agnelli είχε «διακοσμήσει» ένα i3 και ένα i8 παρουσιάζοντάς τα μάλιστα με κάθε επισημότητα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Σήμερα, η Garage Italia Customs πραγματοποιεί ένα ακόμα «χτύπημα» δημιουργώντας ένα i3 και ένα i8 που παρουσιάστηκαν σε έκθεση… επίπλων στο Μιλάνο αποτίοντας με την εξωτερική της «φορεσιά» φόρο τιμής στην εταιρεία επίπλων Memphis που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’80.    

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της BMW, η εταιρεία του Lapo Elkann χρειάστηκε για τις αισθητικού περιεχομένου τροποποιήσεις που αποτυπώνονται με τον πιο «ζωντανό» τρόπο στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, πέντε εβδομάδες χρησιμοποιώντας σε πολλά σημεία των εξωτερικών επιφανειών έως  και οκτώ στρώσεις βαφής.

Οι νυν και μελλοντικοί ιδιοκτήτες των δύο ηλεκτρικών μοντέλων της BMW μπορούν να παραγγείλουν τις εν λόγω «διακοσμήσεις» στην Garage Italia Customs με άγνωστη επιπλέον χρέωση._Χ.Α.

Πιστεύετε πως μετά την πανδημία...

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά