top icon
Κόσμος

Η LG Electronics εξαγοράζει την Cybellum

Το διοικητικό συμβούλιο της LG Electronics ενέκρινε την εξαγορά της Cybellum, ενός κορυφαίου παρόχου λύσεων εκτίμησης κινδύνων στον κυβερνοχώρο οχημάτων.

Με τον αριθμό και τον τύπο των απειλών στον κυβερνοχώρο να αυξάνονται και την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία να μεταβαίνει στην εποχή των συνδεδεμένων αυτοκινήτων, όπου η ασφαλής συνδεσιμότητα είναι ουσιαστική, η ανάγκη για καλύτερη κυβερνοασφάλεια οχημάτων που πληροί τα διεθνή πρότυπα, δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη. Η κυβερνοασφάλεια των οχημάτων θα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική με την πάροδο του χρόνου, καθώς τα αυτοκίνητα εξελίσσονται σε οργανικά συνδεδεμένα συστήματα με πολύπλοκες αλληλοσυνδέσεις μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων τους. Το Cybellum θα επιτρέψει στην LG να εξασφαλίσει προληπτικά έναν μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της κυβερνοασφάλειας αυτοκινήτων και να προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε βασικούς τομείς, όπως ο σχεδιασμός εξαρτημάτων, η ανάπτυξη και η λειτουργία, βελτιστοποιώντας την ασφάλεια του λογισμικού.

Η συμφωνία επιτρέπει στην LG να αναλάβει περίπου το 64% της τεχνολογικής εταιρείας, αξίας 140 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, μια στρατηγική κίνηση που θα ενισχύσει τις δυνατότητες κυβερνοασφάλειας της LG και θα επιταχύνει τις προσπάθειές της να γίνει συνεργάτης καινοτομίας για την κινητικότητα του μέλλοντος. Οι υπόλοιπες μετοχές θα αποκτηθούν στο άμεσο μέλλον με την τελική αποτίμηση και το συνολικό ποσό επένδυσης να επιβεβαιώνονται εκείνη την περίοδο. Πέραν αυτής της αρχικής επένδυσης, η LG δεσμεύτηκε για μια συμφωνία για μελλοντικά ίδια κεφάλαια (SAFE) με μία επένδυση επιπλέον 20 εκατομμυρίων δολαρίων στην Cybellum μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαπραγμάτευσης το τέταρτο τρίμηνο.

LG Electronics

Η Cybellum Ιδρύθηκε το 2016 στο Τελ Αβίβ και είναι μια κορυφαία εταιρεία κυβερνοασφάλειας οχημάτων με περίπου 50 υπαλλήλους και αυτήν τη στιγμή συνεργάζεται με βασικούς παράγοντες της βιομηχανίας, παραδίδοντας με επιτυχία τα προϊόντα της σε κατασκευαστές και προμηθευτές οχημάτων παγκοσμίως. Εκτός από το Ισραήλ, η Cybellum δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ιαπωνία, τη Γερμανία και τη Βόρεια Αμερική. Η Cybellum θα παραμείνει ανεξάρτητη οντότητα και μάρκα, συνεχίζοντας να αναπτύσσεται και να υποστηρίζει τους πελάτες και τους συνεργάτες της με το ίδιο επίπεδο δέσμευσης και αξιών στα οποία έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα.

LG Electronics

Μία από τις πιο προηγμένες λύσεις της Cybellum για την προστασία των οχημάτων από απειλές στον κυβερνοχώρο είναι η πλατφόρμα Cyber Digital Twins. Το Cyber Digital Twins δημιουργεί μια λεπτομερή αναπαράσταση των στοιχείων λογισμικού ενός οχήματος χωρίς πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα και προβάλλει αυτόματα κινδύνους, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκύψουν. Η πλατφόρμα βασίζεται σε μια ροή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο για τον έλεγχο των τρωτών σημείων και παρέχει πλήρη αξιολόγηση καθώς και παροχή προτεινόμενων λύσεων.

Αυτή η επένδυση αποτελεί την πρώτη εξαγορά της LG στο Ισραήλ και στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, υπογραμμίζοντας τη σημασία αυτής της γρήγορα αναπτυσσόμενης κατηγορίας. Συνιστά επίσης βασικό μέρος της στρατηγικής της LG, να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο των επιχειρήσεών της μέσω στρατηγικών εξαγορών, συμμαχιών και συνεργασιών, με ιδιαίτερη έμφαση στην επιχείρηση εξαρτημάτων οχημάτων. Τον Αύγουστο του 2018, η LG απέκτησε τον Αυστριακό Όμιλο ZKW, μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά φωτισμού αυτοκινήτων. Τον Ιούλιο, η LG ξεκίνησε επίσης μια κοινή επιχείρηση με τη Magna International, τον τρίτο μεγαλύτερο προμηθευτή αυτοκινήτων στον κόσμο, για να δημιουργήσει το LG Magna e-Powertrain, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και τη μελλοντική δυναμική ανάπτυξης και των δύο εταίρων.

Η LG VS Company, που ιδρύθηκε το 2013, κατέγραψε το 2020 πωλήσεις 5,18 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση 6,1% σε σχέση με το 2019. Μέσω της επένδυσής της στην κυβερνοασφάλεια των οχημάτων, η LG δεσμεύεται να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα των συστημάτων ψυχαγωγίας, των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και των δυνατοτήτων φωτισμού οχημάτων, τους τρεις πυλώνες της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων.

Η Cybellum εξουσιοδοτεί τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και τους προμηθευτές να εντοπίζουν και να διορθώνουν τους κινδύνους ασφαλείας σε κλίμακα, καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του οχήματος. Η λύση της Cybellum σαρώνει ενσωματωμένα στοιχεία λογισμικού, χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα, εκθέτοντας όλες τις ευπάθειες στον κυβερνοχώρο. Οι κατασκευαστές μπορούν στη συνέχεια να αναλάβουν άμεσες ενέργειες και να εξαλείψουν προληπτικά κάθε κίνδυνο στον κυβερνοχώρο κατά τη διαδικασία ανάπτυξης και παραγωγής, προτού γίνει οποιαδήποτε ζημιά, ενώ παρακολουθούν συνεχώς για αναδυόμενες απειλές που επηρεάζουν τα οχήματα στο δρόμο.

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα. Με εργατικό δυναμικό διεθνώς άνω των 75.000 ανθρώπων, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 56 δισ. USD το 2020. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις. Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές, air solutions, οθόνες, service robots, εξαρτήματα αυτοκινήτων και των κορυφαίων brands LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ