top icon
Επικαιρότητα

Τα «αόρατα» ηχεία της LG φέρνουν την επανάσταση στην αυτοκίνηση

Η LG ετοιμάζεται να φέρει επανάσταση στην τεχνολογία των ηχείων αυτοκινήτων με τη δημιουργία «αόρατων» ηχείων.

Τα ηχεία σε γενικές γραμμές είναι μεγάλα και ογκώδη. Η ύπαρξη μικρότερων ηχείων με την ίδια απόδοση είναι πάντα ευπρόσδεκτη από τους κατασκευαστές, δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα έχουν περιορισμένο χώρο.

Την λύση στο πρόβλημα της χωροταξίας βρήκε η LG αναπτύσσοντας την τεχνολογία “Thin Actuator Sound Solution”. Με την συγκεκριμένη τεχνολογία η εταρεία από την Νότια Κορέα κατάφερε να μετατρέψει ένα συμβατικό ηχείο σε μια υψηλής ποιότητας «αόρατη» λύση ήχου, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ηχητική εμπειρία νέου επιπέδου.

LG

Εμβαθύνοντας στις λεπτομέρειες, αυτό το νέο «αόρατο» ηχείο της LG μοιάζει με διαβατήριο όσον αφορά το μέγεθός του, με ύψος μόλις 150 χιλιοστά και πλάτος 90 χιλιοστά. Επιπλέον, το πάχος αυτού του νέου ηχείου είναι μόλις 2,5 χιλιοστά, με το βάρος του να φτάνει τα 40 γραμμάρια.

Πως όμως παράγει ήχο μια τόσο εξαιρετικά συμπαγής μονάδα; Η ιδέα που εξελίχθηκε από την LG είναι αρκετά απλή, η μοναδική τεχνολογία της συσκευής δονεί τα πάνελ οθόνης και τα υλικά στο εσωτερικό του αμαξώματος του αυτοκινήτου για να παράγει ήχο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρέχει μια καθηλωτική τεχνολογία ήχου 3D.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι τα νέα «αόρατα» ηχεία της LG μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε διάφορα σημεία του αμαξώματος ενός αυτοκινήτου για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του ήχου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την ηχητική βελτίωση αλλά και την αύξηση του διαθέσιμου χώρου ενός αυτοκινήτου. Μένει να μάθουμε πόσο κοστίζουν τα «αόρατα» ηχεία της LG.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: LG

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • LG
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ