Επικαιρότητα Κόσμος

Η Toyota ανανεώνει το υβριδικό Camry

Αναβαθμίσεις σε εμφάνιση εντός και εκτός αλλά και σε εξοπλισμό ασφάλειας φέρνει μαζί του ανανεωμένο Toyota Camry Hybrid.

Το Toyota Camry είναι ένα από τα πλέον καταξιωμένα μοντέλα του Ιάπωνα κατασκευαστή σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 19 εκατ. αγοραστών από το 1982, όταν και ξεκίνησε να διατίθεται, μέχρι σήμερα, σε περισσότερες από 100 αγορές ανά την υφήλιο. Σύμφωνα με την Toyota, πρόκειται για το best-seller μοντέλο παγκοσμίως στην κατηγορία των μεγάλων σεντάν καταγράφοντας περισσότερες από 700.000 πωλήσεις σε ετήσια βάση.

Πλέον, το ανανεωμένο υβριδικό μοντέλο της Toyota, το οποίο στοχεύει στην αγορά του leasing, διαθέτει ανανεωμένο παρουσιαστικό, με ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και μάσκα, διαφορετικής σχεδίασης ζάντες με διάμετρο 17 και 18 ίντσες και ένα νέο εξωτερικό χρωματισμό (Deep Metal Grey).

Toyota Camry Hybrid

Στο εσωτερικό, νέα μορφή διαθέτει η κονσόλα, στην οποία ενσωματώνεται μια «9άρα» οθόνη στην οποία απεικονίζονται οι λειτουργίες και ενδείξεις του συστήματος infotainment, ενώ… κατά τόπους επεμβάσεις έχουν γίνε στο ταμπλό και το φινίρισμα των υπόλοιπων υλικών της καμπίνας. Από εκεί και πέρα, η Toyota ήρθε να «ενισχύσει» την φαρέτρα των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης του μοντέλου διαθέτοντας την τελευταία γενιά του «πακέτου» με την ονομασία Toyota Safety Sense.

Θυμίζουμε ότι το Toyota Camry Hybrid βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA και διατίθεται με ένα πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης που έχει ως βάση του έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης με χωρητικότητα 2,5 λίτρων – η μέγιστη αποδιδόμενη ισχύς της υβριδικής μονάδας ανέρχεται στους 218 ίππους.

Η διαθεσιμότητα του ανανεωμένου μοντέλου στις αγορές της Δ. Ευρώπης αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Toyota.

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου