top icon
Κόσμος

Ιπτάμενη Ford Mustang προσγειώθηκε σε σπίτι (video)

Ένας οδηγός στην Αμερική έχασε τον έλεγχο της Ford Mustang και αφού απογειώθηκε βρέθηκε πάνω σ’ ένα σπίτι, χωρίς -ευτυχώς- να υπάρχουν θύματα.

Ένα περίεργο περιστατικό κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Όπως φαίνεται ένας οδηγός μιας Ford Mustang κινούμενος με υπερβολική ταχύτητα, δεν σταμάτησε καθόλου στην διασταύρωση, με την ανάρτηση να τερματίζει όταν περνάει πάνω από το «νεροφάγωμα» και ακολούθως να ανοίγει, με το αυτοκίνητο να απογειώνεται.

Το ακούσιο και σίγουρα παρά της θέληση του οδηγού, άλμα, έστειλε το αυτοκίνητο κατευθείαν στην αυλή ενός σπιτιού και στη συνέχεια, μέσα σ’ αυτό, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Τουλάχιστον αυτές ήταν μόνο υλικές, καθώς ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο μόνος του, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί που να αφορούν άλλους.

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα το ειδησεογραφικό τοπικό κανάλι KTLA 5, σύμφωνα με το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος. Ο οδηγός μπορεί να έφυγε χωρίς τραύματα από το περιστατικό, αλλά δεν γλίτωσε τις δυο κλήσεις. Η μία αφορούσε την παραβίαση Stop και η άλλη την οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ford Mustang

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ