Επικαιρότητα Κόσμος

Με 387 και 421 ίππους οι νέες Mercedes-AMG A45 & A45 S

Μία απρόσμενη διαρροή από τη γερμανική διαδικτυακή ασφαλιστική εταιρεία HUK24 έρχεται να μας αποκαλύψει την ιπποδύναμη των δύο διαθέσιμων εκδόσεων της νέας Mercedes-AMG A45.

Δεν έχει περάσει περισσότερο από μία μόλις εβδομάδα από τότε που η Mercedes-AMG ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα αρκούντως αποκαλυπτικό βίντεο της νέας Α45, στο οποίο το γερμανικό hatch μας επιδείκνυε με περισσό καμάρι τις οδηγικές αρετές του. Και, ειδικότερα, εκείνες που προκύπτουν στην πίστα με την αμέριστη αρωγή του drift mode με το οποίο θα εξοπλίζεται (περισσότερα μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε εδώ).

Σήμερα, μέσω μιας ανεπίσημης διαρροής της γερμανικής ασφαλιστικής εταιρείας HUK24, ήρθε η ώρα ώστε να πληροφορηθούμε για την απόδοση του 2λιτρου κινητήρα που θα βρίσκεται κάτω από το εμπρός καπό του αυτοκινήτου. Ο οποίος, κατά την πάγια τακτική των μεγαλύτερων σπορ μοντέλων της Mercedes-AMG, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: την απλή και την S.

Σύμφωνα με την HUK24, ο υπερτροδοδοτούμενος κινητήρας των 1.991 κ.εκ. της τετρακίνητης φυσικά Α45 θα αποδίδει 387 ίππους, ενώ η «βιταμινούχα» εκδοχή του κάτω από το καπό της Α45 S, 421 ίππους.

Ιδού και τα σχετικά πειστήρια._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου