top icon
Κόσμος

Mercedes: Πρεμιέρα για 5 ηλεκτρικά μοντέλα στην Έκθεση Μονάχου

Με το σλόγκαν «Lead in Electric», η Mercedes θα παρουσιάσει στην Έκθεση του Μονάχου τον προσεχή Σεπτέμβριο πέντε ηλεκτρικά μοντέλα.

Στην IAA Mobility 2021 που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, η Mercedes θα παρουσιάσει τόσο τα «τρέχοντα» όσο και πολλά από τα μελλοντικά αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της.

Υιοθετώντας το σλόγκαν «Lead in Electric», οι Mercedes, Mercedes-EQ, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach και smart θα δώσουν το «παρών» στην IAA Μobility 2021 με συνολικά οκτώ πρεμιέρες – από αυτές πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα θα είναι τα πέντε, συν ένα υβριδικό υψηλής απόδοσης.

Mercedes

Σημείο αναφοράς εδώ θα είναι η νέα EQE, το πρώτο ηλεκτρικό πολυτελές saloon μοντέλο της Mercedes-AMG, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα συγκεντρώσει ένα πρωτότυπο όχημα που δείχνει πώς η Mercedes-Maybach θα εισέλθει στην εποχή της ηλεκτρικής κινητικότητας.

Επιπλέον, η ηλεκτρική EQB θα πραγματοποιήσει στο Μόναχο την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα, μετά την επίσημη αποκάλυψή της στην Κίνα. Από τη μεριά της, η smart θα είναι επίσης παρούσα, εκθέτοντας στην ΙΑΑ Mobility 2021 το πρώτο όχημά της από τη νέα γενιά των πλήρως ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας.

Η Mercedes-AMG θα παρουσιάσει επίσης το πρώτο υβριδικό μοντέλο υψηλής απόδοσης που θα φέρει την τεχνολογική ετικέτα «E Performance».

Επιπλέον, οι πρεμιέρες της Mercedes περιλαμβάνουν την S-Class Guard και την νέα C-Class All-Terrain.

Mercedes EQE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Mercedes
  • Mercedes EQE
  • Mercedes EQE
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ