top icon
Κόσμος

Μercedes-Benz Trucks: Προ των πυλών το ηλεκτρικό φορτηγό eActros LongHaul

Η Mercedes-Benz Trucks συνεχίζει να προωθεί τον εξηλεκτρισμό, με το eActros LongHaul να είναι έτοιμο να βγει στον δρόμο το 2022.

Η Μercedes-Benz Trucks θα κυκλοφορήσει πολλά νέα ηλεκτρικά φορτηγά μπαταρίας από το 2022 κι έπειτα, ενώ έχουν κατασκευαστεί τα πρώτα πρωτότυπα eActros LongHaul για δοκιμή. «Στα σκαριά» βρίσκονται και άλλες εκδόσεις του eActros 300 και του eActros 400, με την έναρξη μαζικής παραγωγής του eEconic για δημοτική χρήση να προσδιορίζεται τον Ιούλιο του 2022.

Η Mercedes-Benz Trucks θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση πελατών για την ηλεκτρική κινητικότητα στο Wörth, μέσα στον μήνα που διανύουμε, με περίπου 1.000 συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη. Για το θέμα αυτό η Karin Rådström, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mercedes-Benz Trucks ανέφερε τα εξής: «Το τεράστιο ενδιαφέρον για την εκδήλωση οδήγησης του eActros στο Wörth αποδεικνύει περίτρανα ότι η ηλεκτρική κινητικότητα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους πελάτες μας. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να ενώσουν τις προσπάθειές τους και να θέσουν σε κυκλοφορία όλο και περισσότερα ηλεκτρικά φορτηγά, να επεκτείνουν τις υποδομές φόρτισης και να επιτύχουν ισοτιμία κόστους».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ