top icon
Κόσμος

Μια διαφορετική BMW M2 στις πίστες του MotoGP

Το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας του MotoGP για το 2023 φέρει και φέτος την υπογραφή της BMW M σηματοδοτώντας παράλληλα μια σημαντική επέτειο για τους Βαυαρούς σε σχέση με τον δημοφιλέστερο θεσμό αγώνων σε δύο τροχούς.

Το Grande Premio de Portugal που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου στο Portimao της Πορτογαλίας σηματοδοτεί το άνοιγμα της αυλαίας στο MotoGP για το 2023 και συνάμα μια σημαντική επετειακή χρονιά για την BMW M στα πλαίσια του εν λόγω αγωνιστικού θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος θα είναι η 25η σεζόν που η BMW M θα προσφέρει στο δημοφιλέστερο αγωνιστικό θεσμό σε δύο τροχούς μια δική της τετράτροχη δημιουργία ως Επίσημο Αυτοκίνητο του MotoGP.

BMW M2 - MotoGP

Η έναρξη της επετειακής σεζόν στην Πορτογαλία, σε μια από τις πλέον απαιτητικές πίστες του φετινού καλεντάρι, θα δει το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας της BMW M να κάνει το ντεμπούτο του – που για τη περίσταση δεν είναι άλλο από τη νέα BMW M2, η οποία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της τον περασμένο Οκτώβριο.

BMW M2 - MotoGP

Με τις compact διαστάσεις της και τον 6κύλινδρο εν σειρά κινητήρα TwinPower των 460 ίππων, η νέα BMW M2 αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα ως άνω καθήκοντα στις 21+21 φετινές διοργανώσεις του θεσμού. Ειδικά για τις ανάγκες αυτές, η BMW M2 εξοπλίστηκε με διάφορα στοιχεία και καλούδια που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα αγωνιστικών προδιαγραφών roll bar, καθίσματα της Recaro, αγωνιστικού τύπου ζώνες ασφαλείας 6 σημείων, πυροσβεστήρα, καθώς και μια φωτεινή μπάρα οροφής.

BMW M2 - MotoGP

Επίσης, έχουν τοποθετηθεί αρκετά εξαρτήματα που φέρουν την υπογραφή της M Performance, όπως το σύστημα εξάτμισης και μια πλειάδα carbon καλυμμάτων και αεροδυναμικών βοηθημάτων.

Εκτός από την BMW M2, ο στόλος οχημάτων που θα παρέχει η BMW M κατά τη διάρκεια της σεζόν ως Safety Car θα περιλαμβάνει και άλλα μοντέλα της πολυσχιδούς της γκάμας.

BMW M2 - MotoGP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW M2 - MotoGP
  • BMW M2 - MotoGP
  • BMW M2 - MotoGP
  • BMW M2 - MotoGP
  • BMW M2 - MotoGP
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ