top icon
Κόσμος

Μια Ferrari κανονικών διαστάσεων από Lego

Στη Legoland της Δανίας βρίσκεται μια κανονικών διαστάσεων Ferrari Monza SP1, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από τουβλάκια Lego.

Αν η απόκτηση μιας Ferrari μοιάζει άπιαστο όνειρο, μπορείτε να δείτε την εναλλακτική της Lego, αν και αυτή δεν θα είναι ιδιαίτερα προσιτή. Σίγουρα δεν προσφέρει τις συγκινήσεις που ένα αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας μπορεί να σας προσφέρει στο δρόμο, αλλά αναμφίβολα εντυπωσιάζει.

Το καταφέρνει χάρη στις κανονικές διαστάσεις της, που σίγουρα δεν την αφήνει να περάσει απαρατήρητη. Μια όμορφη λεπτομέρεια αποτελούν τα ελαστικά, που δεν είναι μόνο σε ρεαλιστικό μέγεθος, αλλά είναι αληθινά και προέρχονται από το την Monza SP1.

Το έκθεμα βρίσκεται στη Legoland στη Δανία και είναι μια Ferrari Monza SP1. Αποτελεί μέρος την ατραξιόν που ονομάζεται «Ferrari Build and Race». Φυσικά η Lego δεν μένει μόνο στην εικόνα, καθώς δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να κατασκευάσουν με τουβλάκια τη δική τους Ferrari. Επιπλέον, σκανάροντας το αυτοκίνητο, μπορεί να «μεταφερθεί» εικονικά στην πίστα δοκιμών της Ferrari, στο Fiorano.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα της Ferrari στο facebook δεν αποκαλύπτουν το εσωτερικό για να φανεί πόση λεπτομέρεια έχει αυτή η κατασκευή. Κάτι που αναμφίβολα φαίνεται στο εξωτερικό.

Οι γραμμές του σπορ ιταλικού μοντέλου αποτυπώνονται ξεκάθαρα και παραπέμπουν ευθέως στο μοντέλο που έκανε πρεμιέρα το 2018, αντλώντας έμπνευση από τα σπορ μοντέλα της ιταλικής μάρκας των δεκαετιών ‘50 και ‘60.

Lego Ferrari SP1

Lego Ferrari SP1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lego Ferrari SP1
  • Lego Ferrari SP1
  • Lego Ferrari SP1
  • Lego Ferrari SP1
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ