top icon
Επικαιρότητα

Νέα έκδοση Thunder για το Ford Ranger

Μια έκδοση με ιδιαίτερο παρουσιαστικό και περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για το Νο 1 σε πωλήσεις pick up μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς για το 2019.

Η έκδοση Thunder του Ford Ranger έρχεται να προσθέσει ένα πιο «δραματικό» σχεδιαστικό προφίλ στο καταξιωμένο pick-up μοντέλο της εταιρείας απευθυνόμενη αποκλειστικά στους αγοραστές της γηραιάς ηπείρου. Όπως ανακοινώθηκε, βασίζεται στην έκδοση Wildtrak και θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη σε μόλις 4.500 αντίτυπα.

Εξωτερικά, το Ranger Thunder είναι βαμμένο σε γκρι απόχρωση (Sea Grey). Η εμπρός μάσκα διαθέτει Black Ebony χρωματισμό, ακριβώς όπως συμβαίνει και με άλλα τμήματα της εξωτερικής αμφίεσης της έκδοσης, ενώ διαφορετική είναι σχεδίαση των ζαντών ελαφρού κράματος των 18 ιντσών.

Ford Ranger Thunder

Επίσης, τα LED φωτιστικά σώματα είναι σκουρόχρωμα, ενώ άξιο αναφοράς είναι τόσο το μετακινούμενο κατά το διαμήκη άξονα διαχωριστικό, όσο και το συρόμενο κάλυμμα του χώρου φόρτωσης. Στη δε καμπίνα υπάρχουν αρκετά «φιλέτα» που αποπνέουν τις δέουσα δόση πολυτέλειας, ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα δερμάτινα καθίσματα.

Το νέο Ford Ranger Thunder τροφοδοτείται κατ’ αποκλειστικότητα από τον Bi-Turbo ντίζελ κινητήρα των 2,0 λίτρων της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 213 ίππους και ροπή 500 Nm συνδυαζόμενος με το ήδη γνωστό αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford που είδαμε τόσο στο F-150 όσο και στη Mustang. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP,  η μέση κατανάλωση της έκδοσης είναι τα 9,1 λιτ./100 χλμ. και η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα 239 gr για κάθε χιλιόμετρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ