top icon
Κόσμος

Νέο Ford Tourneo Courier – Όταν οι χώροι είναι το ζητούμενο

Ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για να μεταφέρει την οικογένεια ή την παρέα, με άφθονους χώρους για τις αποσκευές τους είναι το νέο Ford Tourneo Courier.

Το νέο Ford Tourneo Courier είναι φτιαγμένο για να προσφέρει άπλετους χώρους. Το όχημα πολλαπλών δραστηριοτήτων της Ford συνδυάζει το στιλ των SUV οχημάτων και χαρακτηριστικά που ενισχύουν την πρακτικότητα σε ένα αμάξωμα με μέγεθος φιλικό για χρήση στην πόλη, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει συγχρόνως πέντε άτομα και όλες τις απαραίτητες αποσκευές τους στο πορτμπαγκάζ.

Σχεδιαστικά, το 5θέσιο Ford Tourneo Courier διακρίνεται για την τετραγωνισμένη αισθητική του, η οποία προάγει την ευρυχωρία και την πρακτικότητα. Μια τολμηρή, κάθετη μάσκα με ενσωματωμένους προβολείς τονίζει το πλάτος και τη στιβαρότητα του οχήματος. Η διχρωμία του αμαξώματος του χαρίζει ξεχωριστό χαρακτήρα, όπως και οι έντονες γραμμές του αμαξώματος, με τα μεγάλα κρύσταλλα να δίνουν φως στην ευρύχωρη καμπίνα.

Ford Tourneo Courier Active

Οι ψηφιακές εμπειρίες που προσφέρει η καμπίνα υποστηρίζονται από ένα ενσωματωμένο μόντεμ ως στοιχείο βασικού εξοπλισμού, το οποίο επιτρέπει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού για πολλαπλές μονάδες. Το SYNC 4 παρέχει άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες μουσικής, podcast, πλοήγησης και πολλές ρυθμίσεις του οχήματος. Οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας κεντρικής οθόνης αφής 8 ιντσών.

Επιπλέον, ο παραδοσιακός πίνακας οργάνων έχει αντικατασταθεί από έναν ψηφιακό, που προβάλει όλες τις πληροφορίες που ο οδηγός έχει ανάγκη, επιτρέποντας σε αυτόν την παραμετροποίηση της εμφάνισης ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Επίσης, διαθέτει έξι θύρες φόρτισης και ασύρματη σύνδεση smartphone μέσω Android Auto και Apple CarPlay. Τον δείκτη πρακτικότητας ανεβάζουν οι αμέτρητες θήκες στο εσωτερικό του, που είναι ικανές να φιλοξενήσουν όλα τα πράγματα της καθημερινότητας.

Ford Tourneo Courier Active

Οι συρόμενες πίσω πόρτες επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό, ενώ ο 3θέσιος πίσω πάγκος προσφέρει άπλετο χώρο για τρεις επιβάτες. Αναδιπλώνεται σε αναλογία 60/40 και με τις πλάτες κάτω προσφέρει όγκο χώρου αποσκευών που φτάνει τα 2.162 λίτρα. Το νέο Ford Tourneo Courier είναι διαθέσιμο σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις, Trend, Titanium και Active.

Εφοδιάζεται με ένα υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost, με απόδοση 125 ίππων, που συνδυάζεται με το νέο 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για γρήγορες αλλαγές σχέσεων, που καθιστούν το Tourneo Courier εύκολο και άνετο στην οδήγηση στην πόλη ή στον ανοιχτό δρόμο. Διαθέτει από το βασικό εξοπλισμό του αρκετά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως τα: Lane-Keeping System, Pre-Collision Assist, Intelligent Speed Assist, Traffic Sign Recognition, Driver Alert, Wrong Way Alert και Cruise Control.

Ford Tourneo Courier Active

Το νέο Tourneo Courier έχει ήδη ξεκινήσει να παράγεται στις εγκαταστάσεις της Ford Otosan στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, εκεί που κατασκευάζεται και το Puma. Το ηλεκτροκίνητο E-Tourneo Courier θα συμπληρώσει τη σειρά, με τις παραγγελίες να ανοίγουν αργότερα φέτος.

Ford Tourneo Courier Active

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ford Tourneo Courier Active
  • Ford Tourneo Courier Active
  • Ford Tourneo Courier Active
  • Ford Tourneo Courier Active
  • Ford Tourneo Courier Active
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ