Επικαιρότητα Κόσμος

Nissan: γιορτάζει τα 50 χρόνια των GT-R & Ζ στο 22o φεστιβάλ Nismo

Όσοι παρακολουθήσουν το φετινό φεστιβάλ της Nismo στο Fuji Speedway στις 8 Δεκεμβρίου, θα γνωρίσουν θρυλικά αυτοκίνητα και οδηγούς της Nissan, από την μεγάλη ιστορία της στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην 50ή επέτειο των θρυλικών μοντέλων GT-R και Z της Nissan. Για το λόγο αυτό, το Nissan GT-R θα αντιπροσωπευτεί στο φετινό φεστιβάλ από το KPGC10 Hakosuka Skyline 2000 GT-R, που κέρδισε το 1969 το Japan Automobile Federation Grand Prix, το θρυλικό Group Α BNR32 Skyline GT-R, αλλά και από τα αγωνιστικά 2019 Super GT GT-R. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα αναδειχθεί και το Fairlady Z, με πολλά αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα που εκτείνονται από τα κανονικών εκδόσεων οχήματα, μέχρι τα πλήρως εξοπλισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που αντιπροσωπεύουν την ιστορία της Nismo. Φυσικά από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και τα τρέχοντα μοντέλα της Nissan και της Nismo που ενσωματώνουν το όραμα του Nissan Intelligent Mobility, την προσέγγιση της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται τα αυτοκίνητα στην κοινωνία. Περίοπτη θέση θα έχουν τα αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά Formula E και Leaf Nismo RC, αμφότερα ντυμένα με την νέα εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από το κιμονό.

Nissan

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ Nismo θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία time attack με ειδικά διαμορφωμένα GT-R και να περιηγηθούν σε έναν χώρο στάθμευσης περιζήτητων μοντέλων, αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες που έφεραν το βραβευμένο GT-R ή Z τους, προκειμένου να μοιραστούν το πάθος τους με τους υπόλοιπους φίλους της Nissan. Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να δουν, να αναπνεύσουν και να βιώσουν την ισχύ και το πάθος που αποπνέει η Nissan και η Nismo. Εκτός από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν συζητήσεις, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς αναμνηστικών αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν σε αγώνες, σε περιορισμένη έκδοση. Ακόμη, έχει γίνει πρόβλεψη και για χώρους που θα απευθύνονται σε οικογένειες. Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου