top icon
Κόσμος

Το «Gran Turismo» έγινε ταινία στο σινεμά (video)

Κατευθείαν από το PlayStation στις οθόνες του κινηματογράφου, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Η ταινία Gran Turismo είναι βασισμένη στην απίστευτη αληθινή ιστορία μιας ομάδας αουτσάιντερ. Ένας σκληρά εργαζόμενος gamer (Archie Madekwe), ένας πρώην οδηγός αγώνων (David Harbour), και ένας ιδεαλιστής παράγοντας του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Orlando Bloom).

Οι τρεις τους μαζί ρισκάρουν τα πάντα για να διακριθούν στο πιο επίλεκτο άθλημα στον κόσμο. Η ταινία Gran Turismo είναι μια συγκλονιστική, συναρπαστική, γεμάτη δράση ιστορία που αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν είσαι γεννημένος για κάτι.

Gran Turismo movie

Ο πρωταγωνιστής, ένα παιδί με πάθος για την ταχύτητα και την οδήγηση, βγάζει την ενέργειά του στο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του δεν του επιτρέπει να έχει σπουδαιότερες βλέψεις και δεν σκέφτεται ποτέ ότι μπορεί στην πραγματικότητα θα οδηγήσει ποτέ ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Gran Turismo movie

Gran Turismo η ταινία

Η συμμετοχή του όμως σ’ ένα διαγωνισμό με τους καλύτερους του χαρίζει μια μοναδική ευκαιρία να πάρει μια θέση στην ακαδημία αγώνων ταχύτητας της Nissan.

Μια ταινία σκηνοθεσίας Neill Blomkamp, στην οποία παίζουν οι Orlando Bloom, David Harbour, Archie Madekwe, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner και Djimon Hounsou. Το Gran Turismo θα είναι από τις 17 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Gran Turismo movie

Nissan GT-R Nismo από την ταινία Gran Turismo

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ