top icon
Κόσμος

O Jean Todt παντρεύτηκε τη διάσημη οσκαρική ηθοποιό Michelle Yeoh

Έπειτα από 19 χρόνια αρραβώνα, ο Jean Todt, πρώην ισχυρός άνδρας της Ferrari και της FIA, αποφάσισε να παντρευτεί την ηθοποιό.

Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari F1 και της FIA, Jean Todt και η επί 19 χρόνια σύντροφός του, Michelle Yeoh, αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας, όπου διαθέτουν ένα εντυπωσιακό αρχοντικό του 18ου αιώνα.

Todt

Στον γάμο παρευρέθησαν φίλοι και συγγενείς, μεταξύ αυτών ο CEO της Formula 1, Stefano Domenicali, o Luca di Montezemolo και ο πρώην οδηγός της F1, Felipe Massa, ο οποίος αποκάλυψε και την κάρτα που έδωσε το ζευγάρι στους καλεσμένους και η οποία έγραφε:

Todt

«Η Michelle Yeoh και ο Jean Todt συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου του 2004, στη Σαγκάη. Στις 26 Ιουλίου 2004, ο J.T. έκανε πρόταση γάμου στην M.Y. και εκείνη είπε ΝΑΙ! Σήμερα, μετά από 6.992 ημέρες (27 Ιουλίου) στη Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, είμαστε τόσο ευτυχείς που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!»

Todt

Η 60χρονη πρωταγωνίστρια του «Τα Πάντα Όλα», είναι η πρώτη Ασιάτισσα ηθοποιός που κατέκτησε το Όσκαρ πρώτου Γυναικείου Ρόλου. Ο 77χρονος απο την άλλη έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Todt

Αξίζει να αναφέρουμε πως, ο κύριος Todt έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC, επισκέφθηκε την Ελλάδα και συμμετείχε ενεργά στις συνομιλίες με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ τον συνδέει στενή φιλία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Todt

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ