top icon
Κόσμος

Ο Leonardo DiCaprio, η Fiat και το νέο ηλεκτρικό 600e (video)

Ο Leonardο DiCaprio αναλαμβάνει δράση πίσω από το τιμόνι ενός ακόμα ηλεκτρικού μοντέλου της Fiat.

Το νέο Fiat 600e, που παρουσιάστηκε εντός έδρας στην Ιταλία πριν μερικά 24ωρα, σηματοδοτεί την επιστροφή της μάρκας στην κατηγορία B, αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό μετερίζι.

Βάσει προδιαγραφών, σχεδίασης και γενικότερης φιλοσοφίας, αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για τους λάτρεις της πόλης αλλά και την ιδανική ίσως ενσάρκωση των αξιών της μάρκας όσον αφορά το ιταλικό στυλ και τη βιωσιμότητα. Έχει… γενναιόδωρο μέγεθος με μήκος 4,17 μέτρων, είναι 5θυρο, με άνετο εσωτερικό για 5 άτομα, ενώ προσφέρει αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος που φτάνει τα 360 λίτρα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 54 kWh εξασφαλίζει στο νέo Fiat 600e αυτονομία πάνω από 400 χλμ. σε μικτές συνθήκες και περισσότερα από 600 χλμ. στον αστικό κύκλο.

Το νέο Fiat 600e είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές, αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, την La Prima, που αντιπροσωπεύει την πλήρως αναβαθμισμένη έκδοση του εμβληματικού 500e, και την (600e)RED, η οποία αποτελεί την πιο προσιτή έκδοση του μοντέλου αλλά και ένα περαιτέρω βήμα μιας συνεργασίας που ξεκίνησε το 2021 με την (RED), την οργάνωση που ιδρύθηκε το 2006 για την καταπολέμηση του AIDS.

Fiat 600e RED

Fiat 600e RED

Η καμπάνια επικοινωνίας της Fiat για το νέο Fiat 600e περιλαμβάνει ένα διαφημιστικό σποτ με τον γνωστό περιβαλλοντικό ακτιβιστή και βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό Leonardo DiCaprio. Με τίτλο «The Italian Upgrade», το βίντεο είναι μια δημιουργική συνέχεια της επιτυχημένης διαφήμισης «The Driver» του Fiat 500, η οποία παρουσιάζει όλα όσα έχει να προσφέρει το νέο Fiat 600e.

Το σποτ περιλαμβάνει δύο μουσικά κομμάτια, το «Dolce Strada» του Nino Rota σε εκτέλεση της Katyna Ranieri και ένα δεύτερο σε σύνθεση των Flavio Ibba και Daniele Sartori, ερμηνευμένο από τους Flavio Ibba και Daniele Sartori με τον παγκοσμίου φήμης πιανίστα Alfredo Rodríguez.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ