top icon
Επικαιρότητα

Οι νέες Toyota Corolla GR Sport και Trek στη Γενεύη

Δύο νέες εκδόσεις της Toyota Corolla με την ονομασία GR Sport και Trek έρχεται να αθροίσει η ιαπωνική εταιρεία στη γκάμα του μικρομεσαίου μοντέλου της.

Η έκδοση GR Sport δεν είναι παρά μια αναβαθμισμένη σε επίπεδο εμφάνισης και εξοπλισμού έκδοση της νέας Toyota Corolla (διαβάστε εδώ τις πρώτες οδηγικές μας εντυπώσεις και εδώ τις τιμές του μοντέλου στην Ελλάδα). Διαθέσιμη στα μοντέλα Hatchback και Touring Sports και με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους δύο υβριδικούς κινητήρες των 1,8 και 2,0 λίτρων, ο έκδοση GR Sport εισάγει το αθλητικό πνεύμα της Gazoo Racing στην οικογένεια της νέας Toyota Corolla με στοιχεία που απευθύνονται σ΄ένα ηλικιακά νεότερο κοινό.

Σχεδιαστικά, τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά είναι η μάσκα με το σκούρο φινίρισμα της και τα τροποποιημένα τμήματα στο κάτω άκρο του προφυλακτήρα, ο διαχύτης αέρα στο πίσω μέρος, οι 18άρες ζάντες, οι διαφορετικοί προβολείς ομίχλης, προβολείς LED και το αποκλειστικό εξωτερικό χρώμα Dynamic Gray. Στην καμπίνα ξεχωρίζουν τα διαφορετικά καθίσματα, τα οποία μπορεί να αναβαθμιστούν προαιρετικά συνοδευόμενα από δερμάτινες ταπετσαρίες καθώς και οι μαύρες-κόκκινες ραφές στο ταμπλό, στο τιμόνι και στον επιλογέα του κιβωτίου.

Η έκδοση Trek, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση Touring Sports, αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Trek Bicycles. Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις Touring Sports – πέρα από τις ειδικές βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων – είναι το αυξημένο ύψος του αμαξώματος από το έδαφος κατά 20 χλστ. και τα προστατευτικά-ποδιές στο πλάι, αλλά και στο εμπρός και πίσω μέρος της οχήματος.

Η έκδοση GR Sport θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στις αρχές του 2020 και η Trek από τον προσεχή Αύγουστο_Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ