top icon
Κόσμος

Παγκόσμια πρεμιέρα του Renault 5 E-Tech Electric στη Γενεύη

Η Renault θα αποκαλύψει το ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech σε παγκόσμια πρώτη, κατά τη διάρκεια της pressday στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Μια εξαιρετική στιγμή απαιτεί ένα εξαιρετικό περίπτερο: παράλληλα με την ηλεκτρική E-Tech και πλήρως υβριδική E-Tech γκάμα, η Renault θα παρουσιάσει πέντε πρωτοποριακά και μοναδικά αντικείμενα κινητικότητας, καθώς και το διαδραστικό avatar «Reno». Η Renault θα βρίσκεται στο 91ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2024, σε περίπτερο 2.900 τετραγωνικών μέτρων (Hall 4). Η συνέντευξη Τύπου για την αποκάλυψη του Renault 5 E-Tech electric θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. ώρα Ελλάδας, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο περίπτερο και θα μεταδοθεί ζωντανά. Στο περίπτερό της η Renault παρουσιάζει την προϊοντική της επέλαση με τα τελευταία μοντέλα της ηλεκτρικής και υβριδικής γκάμας της: E-Tech electric: Renault 5, Megane και Scenic. E-Tech full hybrid: Espace και Rafale. Το Renault 5 E-Tech electric είναι το πρώτο όχημα που περιλαμβάνει το Reno, το διαδραστικό avatar της Renault. Στο κέντρο του περιπτέρου, οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλήσουν με αυτόν τον νέο, έξυπνο και φιλικό συνταξιδιώτη που έχει μοναδικό «χαρακτήρα».

Renault

Παράλληλά, θα υπάρχουν δύο τεχνολογικές παρουσιάσεις της Ampere: μία για τη νέα πλατφόρμα AmpRSmall (το Renault 5 E-Techelectric είναι το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιεί αυτήν την πλατφόρμα EV κατηγορίας Β) μία ακόμα για τον νέο ηλεκτροκινητήρα, τον αμφίδρομο φορτιστή και τη βελτιστοποιημένη μπαταρία του Renault 5 E-Techelectric.

Στο περίπτερο της Renault θα φιλοξενείται επίσης μια συλλογή από merchandizing του Renault 5 που όλα τους στολίζονται με το ποπ εικονίδιο της μάρκας. Το κατάστημα, The Originals, θα πουλά αντικείμενα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από γαλλικές μάρκες, όπως ένα τραπέζι ποδοσφαίρου Bonzini, μια σανίδα του σερφ ShapersClub, ένα μάλλινο πουλόβερ SaintJames και ένα ηλεκτρικό σκούτερ Plume.

Η Renault, ενισχύει το λανσάρισμα του εμβληματικού της μοντέλου με το 5 Movements, ένα πρόγραμμα με πέντε γαλλικές νεοσύστατες επιχειρήσεις στον τομέα της κινητικότητας. Κάθε ένα από τα projects περιστρέφεται γύρω από ένα φυσικό στοιχείο – γη, νερό, αέρα ή χιόνι – ενώ όλα τα αντικείμενα κινητικότητας είναι πρωτοποριακά, συμπαγή και υψηλής απόδοσης.

Reverso – Antoine Simon
Το πρώτο πτυσσόμενο ιστιοπλοϊκό σκάφος

Η Reverso, μια γαλλική startup, χαράσσει νέα μονοπάτια με ένα επώνυμο συμπαγές, εξαιρετικά σταθερό και άκαμπτο ιστιοφόρο. Έχει διαστάσεις 3,40 x 1,45 μέτρα και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε τέσσερα ανεξάρτητα πλωτά μέρη, καθιστώντας εύκολη την αποθήκευση και τη μεταφορά του. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, τα υλικά υψηλής ποιότητας και η χειροποίητη κατασκευή του Reverso το καθιστούν την τέλεια επιλογή για περιπέτεια στο νερό.

Evol BMX – Olivier LeQuellec
Το πρώτο ηλεκτρικό BMX

Το Evol BMX είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του OlivierLeQuellec, ενός λάτρη της ηλεκτρικής κινητικότητας, και του VincentCoste, ενός διακεκριμένου αρχιτέκτονα. Ο σχεδιασμός του αναδεικνύει την άψογη συνύπαρξη μεταξύδυναμισμού και υψηλών επιδόσεων, καθιστώντας το ιδανικό για ενθουσιώδεις ποδηλάτες και λάτρεις της αστικής κουλτούρας. Αυτό το μοναδικό μοντέλο εξοπλίζεται με κινητήρα 500W και μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα έως και 45 km/h. Αυτονομία: 40 km Βάρος: 13 kg

Searacer – Flavien Neyertz
Το πρώτο ηλεκτρικό τζετ σκι

Το Searacer είναι το πρώτο ηλεκτρικό τζετ σκι, που δημιουργήθηκε στη νοτιοανατολική Γαλλία από τον Flavien Neyertz και προορίζεται για θαλάσσια σπορ. Η απόδοση του κινητήρα είναι ασυναγώνιστη και το Searacer είναι αρκετά ευέλικτο για να εντυπωσιάσει τόσο τους έμπειρους αθλητές, όσο και τους αρχάριους. Έχει κερδίσει ένα 1ο Βραβείο Σχεδιασμού καθώς και την έγκριση του Γάλλου αναβάτη μοτοσικλέτας Grand Prix Fabio Quartararo. Μέγιστη ταχύτητα: 77 km/h Αυτονομία: έως 2 ώρες Βάρος: 65 kg

Renault

Moonbike – Nicolas Muron
Το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ χιονιού

Το Moonbike φέρνει επανάσταση στα χειμερινά ταξίδια με το ηλεκτρικό σκούτερ χιονιού. Είναι ελαφρύ και ευέλικτο, διαθέτει ερπύστρια στο πίσω μέρος και σκι μπροστά, μπορεί να ταξιδέψει με πάνω από 40 km/h και έχει αυτονομία 3 ωρών. Είναι χωρίς αλυσίδα και ιμάντα, επομένως απαιτεί ελάχιστη συντήρηση – και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εξελιγμένο στις Άλπεις και ικανό θα προσφέρει στους χρήστες αξέχαστες εμπειρίες το χειμώνα. Μέγιστη ταχύτητα: 40 km/h Αυτονομία: έως 3 ώρες Βάρος: 90 kg

Foil – Etienne Monbereau
Ηλεκτρική υδροπτέρυγα

Αυτό το ηλεκτρικό foil υψηλής ποιότητας επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ασυμβίβαστης κατασκευής και ανταγωνιστικής τιμής. Είναι το αποτέλεσμα 5 ετών έρευνας και εξέλιξης, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στη Γαλλία, μπορεί να οδηγηθεί έως και 90 λεπτά και ζυγίζει λιγότερο από 30 κιλά. Μπορεί να φτάσει τα 35 km/h και απογειώνεται με 15 km/h, παρέχοντας μια χαλαρωτική και ταυτόχρονα συναρπαστική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Αυτονομία: έως 1,5 ώρα Βάρος: 30 kg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ