top icon
Κόσμος

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο VW Polo στις 22 Απριλίου

Η VW ανανεώνει αισθητικά το Polo ενισχύοντας παράλληλα ολόκληρη τη γκάμα του super mini μοντέλου της με περισσότερες τεχνολογίες.

Όπως ανακοίνωσε προ ολίγου το γερμανικό εργοστάσιο, τα αποκαλυπτήριά του θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά στις 22 Απριλίου με το ανανεωμένο μοντέλο να διατίθεται στις κατά τόπου αγορές της γηραιάς ηπείρου τους μήνες που ακολουθούν.

Προς το παρόν, οι δημιουργοί του πιο… επίκαιρου VW Polo δεν αποκαλύπτουν φωτογραφίες ούτε περισσότερα στοιχεία που να αφορούν τις προδιαγραφές του .

Ωστόσο, με βάση όσα είδαμε στο ομογάλακτο Seat Ibiza, που πρόσφατα ανανεώθηκε, το αδελφό μοντέλο της VW αναμένεται να διαθέτει φρεσκαρισμένο παρουσιαστικό με τους νέας σχεδίασης προφυλακτήρες και το ανασχεδιασμένα φώτα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές προβλέπεται να έχουν ανάλογο «ύφος» και έκταση. Εδώ, το μεγαλύτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στις τεχνολογίες με τις οποίες θα είναι προικισμένο το ανανεωμένο VW Polo τόσο στον τομέα της συνδεσιμότητας, όσο και σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της υποβοήθησης στην οδήγηση.

Κάτω από το καπό του δεν αναμένονται αλλαγές, με τον 1.000άρη TSI με τους 3 κυλίνδρους να ορίζει την αφετηρία συνεπικουρούμενος από τον επίσης γνωστό και 4κύλινδρο ασφαλώς 1.500άρη TSI του VW Group.

Θυμίζουμε ότι το VW Polo αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας δίνοντας το εμπορικό «παρών» στην κατηγορία των σούπερ μίνι μοντέλων για περισσότερα από 45 χρόνια.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της VW, από το 1975 έως και σήμερα πάνω από 18 εκατ. αντίτυπά του έχουν διατεθεί σε ισάριθμους αγοραστές ανά τον κόσμο.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ