Επικαιρότητα Κόσμος

Στο Παρίσι η πρεμιέρα της Mercedes-AMG GT C Roadster

Η γερμανική εταιρεία προχωρά στην επόμενη και απολύτως λογική κίνηση αναφορικά με το επιβλητικό υπερ-κουπέ της γκάμας της.

Θέλοντας να προϊδεάσει το κοινό, η Mercedes έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένας teaser βίντεο της νέας Mercedes-AMG GT C Roadster, που φυσικά αποτελεί την ανοιχτή παραλλαγή της γνωστής μας GT. Ειδικά για την περίσταση, η εταιρεία επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη λύση της μαλακής οροφής, αντί για μια σκληρή αναδιπλούμενη, τόσο για λόγους… στιλ, όσο και για να κρατήσει το βάρος σε όσο το δυνατόν πιο λογικά επίπεδα.

Στα μηχανικά μέρη, κυρίαρχος θα συνεχίσει να είναι ο γνωστός 4λιτρος V8 bi-turbo κινητήρας των Γερμανών, ο οποίος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα αποδίδει ελαφρώς μεγαλύτερη ισχύ στη βασική του παραλλαγή σε σχέση με εκείνον της GT.

Αργότερα, η γερμανική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει την ισχυρότερη έκδοση S, ενώ σύντομα το φως της δημοσιότητας αναμένεται να δει και η Black Series, η οποία, για ευνόητους λόγους, δεν θα βασίζεται στην ανοιχτή, αλλά στην κουπέ GT, αποτελώντας μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική εκδοχή της σειράς, που θα τοποθετείται ένα σκαλί πιο ψηλά από την R.

Περισσότερες πληροφορίες (και φωτογραφίες ασφαλώς), στα τέλη του μήνα που διανύουμε. Στην πόλη του φωτός, φυσικά._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου