top icon
Κόσμος

Subaru BRZ tS με στοιχεία STi

Μια νέα έκδοση με διακριτικά ts για το Subaru BRZ το κάνει πιο σπορ, με καλύτερο στήσιμο και οδική συμπεριφορά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Subiefest California, παρουσιάστηκε μια νέα έκδοση του Subaru BRZ, με πιο σπορ χαρακτηριστικά και διακριτικά tS. Αν και επίσημα δεν κυκλοφόρησε κάτι από τη Subaru Αμερικής, οι φήμες που υπήρχαν καιρό πριν σχετικά με αυτή την έκδοση φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα Subaru παρέλασαν πολλά μοντέλα και μεταξύ αυτών το BRZ που φαίνεται στο βίντεο, στο τέλος του θέματος. Εκεί διακρίνεται η πιο επιθετική του εμφάνιση, που εστιάζει στο εμπρός μέρος, με τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, τις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, αλλά και τη μεγαλύτερη αεροτομή πίσω.

Subaru BRZ tS

Subaru BRZ tS

Επιπλέον, εμφανείς είναι οι νέες χρυσαφί δαγκάνες των φρένων με το σήμα της Brembo επάνω. Την επιμέλεια αυτής της έκδοσης έχει η Subaru Tecnica International (STi) και εστιάζει στην πιο σπορ οδική συμπεριφορά και εν γένει τα πιο σπορ χαρακτηριστικά.

Η έκδοση tS υπήρχε και στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου και ήταν περιορισμένης παραγωγής. Η επίσημη αποκάλυψη της σπορ έκδοσης tS του Subaru BRZ αναμένεται να γίνει προς το τέλος του έτους. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:

Subaru BRZ tS

Subaru BRZ tS

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ