top icon
Κόσμος

Συνεργασία BMW με την Naomi Campbell για το λανσάρισμα της XM

Η Naomi Campbell επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο λανσάρισμα της BMW XM με το σλόγκαν «Τόλμησε να είσαι εσύ».

Η καμπάνια για το λανσάρισμα της νέας BMW XM, το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με σύστημα κίνησης M HYBRID, θα ξεκινήσει από την BMW σε συνεργασία με ισχυρούς, ανεξάρτητους, και επιτυχημένους στον χώρο τους, δημιουργούς.

Πρώτη και σημαντική συνεργασία: η Naomi Campbell μοντέλο, ηθοποιός, πρέσβειρα πολιτισμού και μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη διεθνή σκηνή της Μόδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Με αυτήν ως συνδημιουργό, η επικοινωνία για το λανσάρισμα της BMW XM με σλόγκαν «Τόλμησε να είσαι εσύ» / Dare to be You εστιάζει σε μία νέα διάσταση lifestyle έκφρασης και exclusive ιδιαιτερότητας. Η πρώτη BMW XM δεν αποτελεί μόνο μια προκλητική σχεδιαστική πρόταση, αλλά είναι ταυτόχρονα μια πρωτοποριακή μηχανολογική έκφραση της μέγιστης απόδοσης όταν συνδυάζεται με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

BMW XM

4Τροχοί: Ταξιδέψαμε στην Αριζόνα για την οδήγηση της BMW XM

Διαχρονικό είδωλο, ακτιβίστρια και αφοσιωμένη υπέρμαχος της κοινωνικής αλλαγής, η Naomi Campbell ανήκει στην ελίτ των σταρ της πασαρέλας για τους οποίους επινοήθηκε ο όρος supermodel.

«Το σλόγκαν της BMW M “Τόλμησε να είσαι εσύ” με προσέλκυσε αμέσως γιατί περιγράφει ακριβώς τη στάση αυτοπεποίθησης που είναι απαραίτητη για την πρόοδο και τη θετική αλλαγή», σχολίασε η Naomi Campbell η οποία με το ισχυρό της κριτήριο όσον αφορά την αισθητική και το ντιζάιν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε προσεχή projects. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, μία μοναδική XM, σχεδιασμένη από την ίδια, θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2023.

bmw XM Naomi Campbell
Παράλληλα με την καριέρα της ως μοντέλο, η Naomi Campbell είναι εδώ και καιρό επιτυχημένη ως ηθοποιός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας. Επιπλέον, υποστηρίζει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της UNESCO αλλά και της νέας πρωτοβουλίας EMERGE που στόχο έχει την προώθηση των δημιουργικών ταλέντων του αύριο, η οποία το 2022 επικεντρώθηκε κυρίως στην επόμενη γενιά ταλέντων στο χώρο του πολιτισμού στην αφρικανική ήπειρο.

«Η Naomi Campbell είναι μια γυναίκα που ακολουθεί το δικό της δρόμο με αποφασιστικότητα και εκτός από μοναδικό supermodel έχει εξελιχθεί και σε μια συναρπαστική προσωπικότητα», δηλώνει ο Jens Thiemer, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πελατείας της BMW. «Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με το σλόγκαν ”Dare to be You” τόσο πολύ όσο εκείνη».

BMW XM

Αποκάλυψη της BMW XM

Η BMW XM θα κάνει το ντεμπούτο της στις παγκόσμιες αγορές αυτοκινήτου την άνοιξη του 2023 και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση τόσο με τις εκπληκτικές επιδόσεις της όσο και με την σχεδίαση και το δυναμικό χαρακτήρα όπως αυτός εκφράζεται από τον M Lounge σχεδιασμό. Η BMW M GmbH με την ΧΜ παρουσιάζει ένα αποκλειστικό μοντέλο, πιστό στην φιλοσοφία BMW M, με την μορφή ενός SAV (Sports Activity Vehicle) με πρωτοποριακή τεχνολογία κίνησης.
Το σύστημα M HYBRID της BMW XM, που προέρχεται από τους αγώνες αντοχής και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής, αποδίδει ισχύ 480 kW (653 ίπποι). Ως ειδικό μοντέλο η BMW XM Label Red με μέγιστη ισχύ 550 kW (748 ίππους) θα γίνει. από το φθινόπωρο του 2023, το ισχυρότερο όχημα ευρείας παραγωγής που έχει εγκριθεί ποτέ για χρήση στο δρόμο στην 50χρονη ιστορία της BMW M GmbH.

BMW XM

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ