top icon
Επικαιρότητα

Τeaser: Το νέο Toyota C-ΗR στη Γενεύη

Η Toyota ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου C-ΗR.

Η ιαπωνική εταιρεία βάζει ολαταχώς… πλώρη για την επίσημη αποκάλυψη του νέου αντι-Juke (και αντι-HR-V, βεβαίως!) σε μια προσπάθεια να εισέλθει και αυτή με τη σειρά της σε μια κατηγορία οχημάτων με ιδιαίτερη δυναμική. Η teaser φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα μπορεί να μην προσθέτει κάτι νέο σε σχέση με τη μορφή του αυτοκινήτου παραγωγής, βέβαιο ωστόσο θεωρείται πως αυτή θα «πατά» σε πολύ μεγάλο βαθμό στα αισθητικά πρώτυπα του ομώνυμου πρωτοτύπου.

Στο σχετικό δελτίο τύπου, η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά πως το νέο της crossover «θα συνδυάζει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των 5θυρων κουπέ μοντέλων με εκείνα των SUV αναδεικνύοντας το νέο σχεδιαστικό πρόσωπο της Toyota».

Το νέο Toyota CH-R θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Sakarya στη γειτονική Τουρκία. Προκειμένου το νέο crossover των Ιαπώνων να ενταχθεί στο παραγωγικό δυναμικό της εν λόγω μονάδας, στο οποίο κατασκευάζονται σήμερα τα μοντέλα Corolla και Verso, η Toyota επένδυσε κεφάλαια συνολικού ύψους 350 εκ. ευρώ.

Εκτός από το νέο CH-R, η Toyota θα φέρει στη Γενεύη και το νέο HiLux πραγματοποιώντας στην ελβετική πόλη την ευρωπαϊκή πρεμιέρα ενός εκ των δημοφιλέστερων pick up της αγοράς._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ