top icon
Κόσμος

Τι σκαρώνει η Lancia με το Emozione Pu+Ra;

Η Lancia ξεκινά την διαδικασία της αναγέννησής της. Και για αρχή είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό πρωτόυπο – και εν συνεχεία μια σειρά από ΕVs ευρείας παραγωγής.

Η Lancia συνεχίζει την πορεία αναγέννησής της, πραγματοποιώντας στις 15 Απριλίου 2023 τη δεύτερη παρουσίασή της, με τίτλο Emozione Pu+Ra.

Σημείο αναφοράς της εκδήλωσης – την οποία το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει μέσω του διαδικτύου – θα αποτελέσει η αποκάλυψη ενός νέου, 100% ηλεκτρικού πρωτοτύπου, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του σχεδιαστικού μανιφέστου, Pu+Ra Zero, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης της νέας εποχής της Lancia, τον περασμένο Νοέμβριο.

Η νέα εποχή της Lancia βασίζεται σε ένα δεκαετές πλάνο που έχει εγκριθεί από τη διοίκηση του ομίλου Stellantis. Αυτό περιλαμβάνει μια γκάμα τριών νέων μοντέλων, τα οποία μέχρι το 2028 αναμένεται να καλύπτουν το 50% της αγοράς. Αφετηρία θα αποτελέσει το 2024 η αποκάλυψη του νέου Ypsilon.

Lancia

Δύο χρόνια αργότερα το 2026 θα ακολουθήσει η νέα ναυαρχίδα της μάρκας, ενώ το 2028 θα παρουσιαστεί η νέα Delta. Πρόκειται για ένα συμπαγές και φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης, το οποίο θα οδηγήσει τη μάρκα από το 2028 να προσφέρει μια αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μοντέλων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση Emozione Pu+Ra και την αποκάλυψη του νέου πρωτοτύπου της Lancia κάνοντας κλικ εδώ.

Lancia

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ