top icon
Κόσμος

Το ηλεκτρικό MG Cyberster εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του

To MG Cyberster είναι ηλεκτρικό και σύντομα θα προσφέρεται στην Ευρώπη σε δύο εκδόσεις.

Εκτός από το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου MG3 Hybrid+, η MG προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις στο περίπτερό της Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μια από αυτές αφορά το πολυαναμενόμενο, αμιγώς ηλεκτρικό roadster της κινέζικης εταιρείας, το Cyberster, το οποίo σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις όσον φορά το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

MG Cyberster

Στη διαμόρφωση με δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίες προσδίδουν στο νέο Cyberster χαρακτηριστικά τετρακίνησης, η μέγιστη συνδυαστική ισχύ ανέρχεται στα 400 kW, δηλαδή στους 544 ίππους, ενώ η ροπή αγγίζει την εντυπωσιακή τιμή των 725 Nm.

MG Cyberster

Το Cyberster της MG σε αυτή την έκδοση είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα.

Η έκδοση του Cyberster με τον έναν ηλεκτροκινητήρα αποδίδει ισχύ 340 ίππων (250 kW) με τη μέγιστη διαθέσιμη ροπή να ανέρχεται στα 475 Nm. Εδώ, ο χρόνος για το σπριντ «0-100» είναι μόλις 5,2 δευτερόλεπτα.

MG Cyberster

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του Cyberster με τις πόρτες σε στιλ φτερά γλάρου αναβαθμίζεται περαιτέρω χάρη σε μια σειρά εξωτερικών χρωματισμός, όπως οι Dynamic Red, New English White, Camden Grey και Cosmic Silver. Ως premium επιλογή θα προσφέρεται το χρώμα Inca Yellow.

Το MG Cyberster έχει μήκος 4.535 χλστ., πλάτος 1.913 χλστ. και ύψος 1.329 χλστ., γεγονός που το καθιστά ελαφρώς μεγαλύτερο από την Porsche 718 Boxster και σημαντικά μεγαλύτερο από το Mazda MX-5.

Το βάρος του αμαξώματος ποικίλει, με την «μονοκινητήρια» έκδοση να ζυγίζει περί τα 1.850 κιλά και τη δυνατότερη 1.985 κιλά.

MG Cyberster

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • MG Cyberster
  • MG Cyberster
  • MG Cyberster
  • MG Cyberster
  • MG Cyberster
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ