top icon
Κόσμος

Αποκάλυψη για το νέο MG3

To MG3 είναι το νέο supermini της MG Motor. Και είναι υβριδικό, με απόδοση που εντυπωσιάζει.

Το νέο MG3 είναι μεγαλύτερο από το απερχόμενο μοντέλο φιλοξενώντας κάτω από το εμπρός καπό του το πρώτο συμβατικό, μη plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης που τοποθετείται σε μοντέλο της MG.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης με την ονομασία Hybrid+ της MG καθιστά το MG3 το υβριδικό μοντέλο της κατηγορίας Β με την καλύτερη επιτάχυνση, όπως χαρακτηριστικά επικαλούνται οι δημιουργοί του, με χρόνο για το καθιερωμένο «0-100» να ολοκληρώνεται σε 8,0 δευτερόλεπτα. Η ρεπρίζ 80-120 χλμ./ώρα είναι εξίσου εντυπωσιακή, και διαρκεί μόλις 5,0 δευτερόλεπτα.

MG3

To νέο MG3 Hybrid+ καταναλώνει κατά μέσο όρο 4,4 λιτ./100 χλμ. και έχει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα όχι υψηλότερες και 100 gr/χλμ. Η μπαταρία δε η οποία υποστηρίζει το υβριδικό σύστημα έχει χωρητικότητα 1,83 kWh.

MG3

Το ολοκαίνουργιο MG3 διαθέτει ένα «μικτό» σύστημα μετάδοσης κίνησης με έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Άτκινσον με μέγιστη ισχύ 75 kW (102 ίπποι) και θερμοδυναμική απόδοση 41% και έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 100 kW (136 ίπποι) – η συνδυαστική απόδοση ανέρχεται στα 143 kW, δηλαδή στους 194 ίππους. Το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από ένα κιβώτιο τριών σχέσεων, με τον οδηγός έχει στη διάθεσή του τα προγράμματα οδήγησης EV, Series, Series and Charge, Drive and Charge και Parallel.

MG3

Το νέο MG3 αποτελεί καρπό της δουλειάς του στούντιο σχεδιασμού της εταιρείας στη Σαγκάη αντλώντας επιρροές από τα υπάρχονται crossover και hatchback μοντέλα της κινεζικής μάρκας. Με μήκος λίγο παραπάνω από τα 4,1 μ., είναι ελαφρώς μακρύτερο και φαρδύτερο από το απερχόμενο MG3, ενώ διευρυμένο κατά 50 χλστ. είναι και το μεταξόνιο του.

MG3

Η καμπίνα του νέου MG3 είναι εντελώς νέα, εισάγοντας νέες «αιωρούμενες» οθόνες – του οδηγού έχει διαγώνιο 7,0 ίντσες ενώ εκείνη για το infotainment 10,25 ίντσες – που διαθέτουν νέα γραφικά και έχουν μεγαλύτερη απόκριση. Επίσης, το νέο σούπερ μίνι επωφελείται από τα πιο πρόσφατα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) της MG. Έτσι, αυξημένη ασφάλεια παρέχεται μέσω της τεχνολογίας MG Pilot, η οποία περιλαμβάνει τα συστήματα Lane Keep Assist με Lane Departure Warning System, Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning και Traffic Jam Assist.

MG3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • MG3
  • MG3
  • MG3
  • MG3
  • MG3
  • MG3
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ