top icon
Κόσμος

To Suzuki Jimny με σήμα τον ρινόκερο επέστρεψε – Δείτε πόσο κοστίζει

Η συλλεκτική έκδοση του Suzuki Jimny με την ονομασία Rhino Edition 2 απευθύνεται σε ελάχιστους πελάτες.

Το 4X4 της Suzuki με τις compact διαστάσεις, την ξεχωριστή εμφάνιση και τις εξαιρετικές off-road δυνατότητες, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το Jimny στη νεότερη γενιά του έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του κοινού, με την ιαπωνική εταιρεία να προσφέρει κατά καιρούς και σε διάφορες περιοχές κάποιες ειδικές εκδόσεις του μοντέλου.

Jimny

Η πιο πρόσφατη ονομάζεται Rhino Edition 2 και λανσαρίστηκε σε περιορισμένο αριθμό μονάδων στη Μαλαισία. Όπως και στην αντίστοιχη παλαιότερη εκδοχή, το αμάξωμα είναι βαμμένο σε λευκό περλέ, έχοντας αυτοκόλλητες λωρίδες σε μαύρο, κόκκινο και γκρι χρώμα. Οι λασπωτήρες σε κόκκινη απόχρωση αναγράφουν το όνομα Jimny, ενώ στο κάλυμμα της ρεζέρβας αλλά και στη δεξιά πλευράς της πίσω πόρτας διακρίνεται η μορφή του ρινόκερου.

Jimny

Επιπλέον αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται στα πλευρικά μαρσπιέ, στη μάσκα, στα καπάκια των καθρεπτών και στις ποδιές, σε αντίθεση με την καμπίνα όπου τα πάντα παραμένουν ως έχουν.

Σχεδόν 35.000 ευρώ η τιμή του Jimny

H Suzuki δεν κάνει καμία αναφορά στα μηχανικά μέρη, οπότε ο ατμοσφαιρικός 1.5 λτ. των 102 ίππων και 130 Nm ροπής, το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, οι κοντές σχέσεις μετάδοσης και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Pro, εγγυώνται μοναδικές στιγμές απόλαυσης σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Jimny

Διαβάστε επίσης: Το Suzuki Jimny μπαίνει στην πρίζα

Το Jimny Rhino Edition θα το κάνουν δικό τους μόλις 30 άνθρωποι, με την τιμή του στη Μαλαισία να διαμορφώνεται λίγο πάνω από τα 34.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ