top icon
Κόσμος

Ανανέωση για το Suzuki Vitara

Μικρής έκτασης αλλαγές έγιναν στο Suzuki Vitara, προκειμένου να διατηρηθεί επίκαιρο στη δύσκολη κατηγορία των SUV.

Μιας ήπιας έκτασης ανανέωση έγινε στο Suzuki Vitara. Το ιαπωνικό SUV τώρα έχει έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, μια γκάμα νέων ζαντών αλουμινίου, αλλά και ένα νέο σύστημα πολυμέσων, με οθόνη αφής 9 ιντσών.

Suzuki Vitara 2024

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, παραμένουν ως είχαν, με τις ήπια full υβριδικές υβριδικές εκδόσεις να διατηρούν τη θέση στη γκάμα του ανανεωμένου Vitara. Η Suzuki φιλοδοξεί με αυτές τις αλλαγές να κρατήσει επίκαιρο το μοντέλο της στην ανταγωνιστική κατηγορία των SUV.

Αισθητικά, ο νέος προφυλακτήρας δείχνει πιο… καθαρός, με τα λεπτά φωτιστικά σώματα ημέρας και τους μικρούς προβολείς ομίχλης να ξεχωρίζουν. Επίσης, ανασχεδιασμένη είναι η μάσκα με την εισαγωγή αέρα που τώρα έχει γίνει μεγαλύτερη, με μαύρα στοιχεία περιμετρικά της.

Suzuki Vitara 2024

Στο πλάι δεν διακρίνονται κάποιες αλλαγές, με τους τροχούς νέας σχεδίασης που είναι τώρα διαθέσιμοι να κάνουν τη διαφορά. Επιπλέον, δύο νέες αποχρώσεις αμαξώματος είναι διαθέσιμες, γκρι (Titan Dark Gray Pearl Metallic) και μπλε (Sphere Blue Pearl), που συνδυάζονται με μια μαύρη (Cosmic Black Pearl Metallic) οροφή για διχρωμία.

Suzuki Vitara 2024

Το εσωτερικό δεν κρύβει τα χρόνια του, με τα αναλογικά όργανα να έχουν διατηρηθεί και σε αυτή τη φάση της ανανέωσης. Από την άλλη έχει προστεθεί ένα νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 9 ιντσών. Το σύστημα υποστηρίζει σύνδεση με Apple CarPlay, Android Auto, όπως επίσης Bluetooth, USB και Wi-Fi.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το σύστημα ADAS της Suzuki έχει αναβαθμιστεί με πιο εξελιγμένες λειτουργίες και αισθητήρες για αυτόματο φρενάρισμα ανάγκης, αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, προσαρμοζόμενο cruise control, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και διατήρηση λωρίδας.

Suzuki Vitara 2024

Στον τομέα των κινητήρων δεν υπάρχουν αλλαγές, με το ήπια υβριδικό σύνολο 1,4 λίτρων και το full hybrid 1,5 λίτρων να διατηρούνται, όπως επίσης και η έκδοση με το σύστημα τετρακίνησης All Grip Select AWD. Το ανανεωμένο Suzuki Vitara αναμένεται στην αγορά της Ευρώπης μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Suzuki Vitara 2024
  • Suzuki Vitara 2024
  • Suzuki Vitara 2024
  • Suzuki Vitara 2024
  • Suzuki Vitara 2024
  • Suzuki Vitara 2024
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ