top icon
Κόσμος

Το Tesla Cybertruck πιο γρήγορο από Porsche 911 (video)

Σε μια θεαματική κόντρα από στάση, το Tesla Cybertruck αφήνει πίσω του την Porsche 911, με την ιστορία να έχει και… ουρά.

Κατά την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Tesla Cybertruck υπήρξαν πολλές εκπλήξεις από τους Αμερικανούς, που είχαν πολλά να πούνε για το νέο τους μοντέλο. Το νέο ηλεκτρικό pick up είναι αναμφίβολα ένα μοναδικό όχημα που ξεχωρίζει εκεί έξω στο δρόμο.

Όχι μόνο για την εμφάνισή του, αλλά και για τις προδιαγραφές του, καθώς εφοδιάζεται με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες με απόδοση που φτάνει μέχρι και τους 845 ίππους.

Το πανίσχυρο ηλεκτρικό pick up, με μήκος 5,87 μ. επιταχύνει σαν τον άνεμο, κάνοντας το 0-60 μ.α.ω. (0-96 χλμ./ώρα) σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, στο 400άρι που αρέσκονται οι Αμερικανοί να μετράνε τα αυτοκίνητά του, είναι εξίσου εντυπωσιακό, αφού βγαίνει από τα 400 μέτρα σε 11 δευτερόλεπτα.

Δείτε επίσης τα πάντα για το νέο Tesla Cybertruck

Επιδόσεις που θα έκαναν να ντραπεί και ένα supercar. Κάτι που το σκέφτηκαν και το έκαναν. Έβαλαν λοιπόν δίπλα στο Cybertruck μια Porsche 911 σε drag race, με τη διαφορά όμως ότι το Tesla παράλληλα ρυμουλκούσε και μια Porsche 911. Δείτε στο video που ακολουθεί.

Video: από YouTube Carscoops

tesla cybertruc porsche 911

Tesla Cybertruck vs Porsche 911

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ